111
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.496.70
miliarde de lei,
adica

1.496.700.000,00
RON
11640
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 200 sandvis-uri Grand Big Mac!

 detty  10.10.2016  Diverse,Trageri la sorti,Castig instant,Alimente  2174

concurs McDonald’s

Concursul se va desfasura in perioada 6 octombrie (ora 12:00) – 2 noiembrie 2016 (ora 23:59), pe varianta desktop a site-ului www.mcdonalds.ro, in sectiunea dedicata acestui concurs. 

Concursul se adreseaza oricarei persoane fizice care a implinit varsta de 18 ani la data participarii, cu domiciliul stabil sau resedinta in Romania. 

Pentru a putea participa la concurs, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • a. Sa acceseze varianta desktop a site-ului www.mcdonalds.ro si apoi sectiunea dedicata concursului “Grand Big Mac” sau sa acceseze direct sectiunea dedicata concursului.
  • b. Sa urmeze instructiunile mentionate in pagina de concurs.
  • c. Sa apese pe butonul pozitionat in pagina de concurs pentru a incepe jocul.
  • d. Sa mareasca imaginea afisata pana in momentul in care se afiseaza ecranul cu casute clickabile in pagina concursului.
  • e. Sa dea unul sau mai multe click-uri pe casutele denumite pixeli in cadrul concursului, in cadrul celor 20 de incercari pe care le are la dispozitie.
  • f. Daca participantul a dat click intr-unul dintre intervalele norocoase din ziua in care a accesat site-ul, acestuia i se va afisa un formular in care trebuie sa completeze/ editeze campurile formularului de inscriere (nume si prenume, adresa de e-mail valida, alegerea restaurantului din care doreste sa ridice premiul).
  • g. Dupa completarea formularului de participare, utilizatorul va trebui sa bifeze casuta referitoare la conditiile din prezentul Regulament.
  • h. Dupa completarea formularului de participare si bifarea casutei referitoare la conditiile din prezentul Regulament, user-ul va trebui sa trimita datele inscrise in formular complet si corect, prin apasarea butonului “Trimite”.

Participantul are posibilitatea de a accesa pagina de joc de oricate ori doreste, insa are posibilitatea de a castiga un singur premiu in cadrul concursului.

Toti castigatorii vor fi afisati, la finalul desfasurarii Concursului, in sectiunea denumita “Castigatori”, sectiune care va fi prezenta in cadrul aplicatiei „Grand Big Mac”.

In cadrul acestui concurs, organizatorul ofera 200 premii, fiecare premiu constand intr-un cod unic pe care participantul le va primi pe adresa de e-mail inscrisa in concurs. Cele 200 premii sunt oferite in cadrul a 200 momente norocoase pe durata desfasurarii concursului.

Codurile castigate in cadrul concursului pot fi folosite pentru a primi, in mod gratuit, produse McDonald’s.

Premiile constau intr-un sandvis Grand Big Mac


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs McDonald’s castiga premii promotie McDonald's promotie Grand Big Mac Grand Big Mac


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail