Acest concurs a expirat în data de 2015-06-15. Vezi concursurile active aici.
Cremwurstareste Caroli si poti cumpara muuuult numai la Profi!

Campania "Cremwurstareste Caroli si poti cumpara muuuult numai la Profi!" va fi lansata cel mai devreme la data de 01.06.2015 si se va desfasura pana cel mai tarziu in data de 14.06.2015, inclusiv. Campania este organizata si se desfasoara in magazinele Profi listate in Anexa 1.

Produsele participante sunt:

  • Cremwursti cu Piept Pui 295 g vid Caroli
  • Cremwursti de porc extra vid 295 g Caroli
  • Cremwursti cu Piept Pui vrac Caroli
  • Cremwursti de porc extra vrac Caroli

Fiecare participant la campanie, care achizitioneaza produse participante Caroli, vrac sau ambalate in valoare de minim 5 RON (TVA inclusa) pe acelasi bon fiscal din magazinele participante, apoi prezinta la casa de marcat a magazinelor participante Cardul de Fidelitate Profi, va intra in tragerea la sorti pentru unul dintre premiile mentionate mai jos.

Bonul fiscal trebuie sa fie emis in perioada campaniei, de catre unul dintre magazinele participante. Actiunea este valabila pentru posesorii de Card Profi.

In cadrul Campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • 200 vouchere de cumparaturi in Magazinele Profi in valoare de 50 RON cu TVA / bucata

Premiul actiunii "Cremwurstareste Caroli si poti cumpara muuuult numai la Profi!" se va acorda la finalul campaniei, in urma extragerii efectuate in data de 22.06.2015 in locatia Sediul Caroli din loc.Bucuresti, jud. Bucuresti si va fi predat castigatorului in maxim 15 zile lucratoare de la extragere, sau rezervelor in max 60 de zile de la extragere.