108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
46
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 20 de baxuri cu 24 de doze de Ursus Cooler!

 admin  2014.09.18  Trageri la sorti,Alimente  1533

concurs Ursur

Vara ne face surprize și ne încălzește și în septembrie. Câștigă unul din cele 20 de baxuri cu 24 de doze de URSUS Cooler cu 1,9% alcool și răcorește-te.

Tot ce trebuie să faci este să răspunzi corect la întrebarea de mai jos:

Ce culoare are doza de URSUS Cooler cu 1,9% alcool?

  • A. Roșu
  • B. Verde
  • C. Mov

Lasă un comentariu post cu răspunsul corect și intră în tragerea la sorți. Concursul se încheie luni, 22 septembrie, la ora 13:00. Cei 20 de câștigători se vor extrage și vor fi anunțați printr-un comentariu la acest post până pe 22 septembrie, ora 18:00, cel târziu.


PARTICIPA LA CONCURS

Ursus CoolerNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.