98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
9
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul din cele 20 ceasuri Vector Watch!

 detty  2016.11.10  Diverse,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1171

concurs MyBRD

Campania „MyBRD – Vrei mai mult de la economiile tale” se desfăşoară în toate unitățile organizatorului din România, în perioada 7 noiembrie 2016 – 31 decembrie 2016, inclusiv.

Pot participa la prezenta Campanie persoanele fizice care subscriu, în perioadei campaniei, prin intermediul serviciului de internet banking al BRD, și anume MyBRD Net la produsele de investiții, plasamente cu grad diversificat de risc gestionate de către BRD Asset Management.

La această campanie pot participa toate persoanele fizice, cu domiciliul în România, cu vârsta minimă de 18 ani (împliniți la data începerii campaniei), care sunt deja clienți BRD la momentul începerii campaniei sau care devin clienți BRD în perioada campaniei, care au activat sau vor activa serviciul MyBRD Net și efectuează, în perioada campaniei, cel puțin o subcriere la Fondul de Investiții.

Pot participa la campanie și angajații organizatorilor, în calitatea lor de clienți ai BRD care au activat sau vor activa serviciul MyBRD Net și efectuează, în perioada campaniei, cel puțin o subcriere la Fondul de Investiții (și nu în calitatea lor de salariați ai organizatorilor).

Pentru a dobândi calitatea de participant, persoanele trebuie să îndeplinească și următoarele condiții de participare cu caracter general:

  • datele furnizate în formularul de intrare în relație cu Banca să fie corecte și conforme cu realitatea;
  • să nu înregistreze restanțe la creditele aflate în derulare la BRD la data tragerii la sorți a premiilor;
  • să nu înregistreze alte datorii față de BRD la data tragerii la sorți a premiilor;
  • să aibă contract activ pentru Serviciul MyBRD Net la data tragerii la sorți a premiilor;

Pentru a participa la tragerea la sorți este necesar ca participanții să efectueze în perioada campaniei cel puțin o subscriere la oricare din Produsele de Investiții disponibile, folosind serviciul MyBRD Net. Sunt luate în calcul orice tip de subscriere la oricare din Produsele de Investiții participante efectuată prin intermediul MyBRD Net. În cazul subscrierilor realizate în BRD USD Fond, este necesar ca subscrierea inițială (prima subscriere) să fie realizată la ghișeu în una din unitățile BRD, pentru a putea subscrie, ulterior, prin intermediul MyBRD Net. 

În cadrul acestei campanii, organizatorii vor acorda prin tragere la sorţi un număr de 20 de premii, constând fiecare într-un ceas Vector Watch.

Din totalul de 20 de premii, BRD va acorda 5 premii, iar BRD AM 15 premii. 

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor va avea loc cel târziu în data de 15.02.2017 la sediul BRD din Bucureşti.

În cadrul tragerii la sorţi se vor extrage 20 de câştigători, câte unul pentru fiecare premiu alocat.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs MyBRD castiga premii ceas Vector Watch MyBRD NetNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.