Haine, Incaltaminte, Accesorii • Trageri la sorti • Alimente

Concurs: Castiga unul din cele 10 pachete cadou Cuore Pudding Dr. Oetker!

Adăugat de concursoman în data de 2014.09.23 • 1456 vizualizări

concurs Dr. Oetker

Un moment unic, un dulce inimos!

Un moment unic, un dulce inimos!

Fiecare zi poate fi speciala, daca ne rezervam cateva clipe de rasfat alaturi de oameni dragi. Cel mic a luat un 10 la scoala? Ai cumparat bilete la munte pentru vacanta de iarna? Foarte bine. Iata un motiv bun sa te rasfeti cu ceva bun, alaturi de cei dragi.

Dr. Oetker ne recomanda sa ne facem timp zilnic, chiar si numai pentru cateva minute, pentru a celebra micile bucurii din viata noastra impreuna cu familia si prietenii, dar si pentru a castiga premii de la Dr. Oetker.

Kudika.ro si Dr. Oetker te invita la concurs!

Povesteste-ne pe Forumul Kudika despre unul sau mai multe momente simple, dar speciale, din viata ta de zi cu zi, clipe de bucurie pe care le-ai „asorta” cu un rasfat dulce de la Dr. Oetker si poti castiga unul din cele 10 pachete CADOU Cuore Pudding Dr. Oetker, care contin 1 tel pentru deserturi, 1 sort de bucatarie, 1 cutie cu ornamente pentru prajituri si 3 cutii de desert Cuore Pudding.

Concursul se desfasoara in perioada 22 septembrie - 6 octombrie 2014 iar castigatorii vor fi anuntati pe data de 9 octombrie. Vor fi premiate 10 dintre cele mai originale si pline de umor povesti! Criteriile de jurizare sunt originalitatea si umorul.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS