77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una dintre cele doua bicicletele Pegas customizate Lee Cooper!

 admin  2014.06.24  Diverse,Trageri la sorti  1659

concurs Lee Cooper

Campania „Fii legendar cu Lee Cooper si Pegas! Fericire in miscare! Lee Cooper sustine un stil de viata sanatos!” se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei prin intermediul magazinelor Lee Cooper. Campania va fi lansata incepand cu data de 23 iunie 2014 si se va incheia la data de 23 iulie 2014.

Premiile ce vor fi acordate prin tragere lasorti sunt in numar de 2, avand o valoare total egala si constau in:

  • 2 x Biciclete PEGAS customizate cu insemnele Lee Cooper 

Mecanismul campaniei:

Campania se desfasoara prin intermediul magazinelor Lee Cooper de pe teritoriul Romaniei. Participarea la campanie este asigurata prin achizitionarea oricarui produs Lee Cooper, indiferent de valoarea sa, in perioada 23 iunie - 23 iulie 2014. In baza achizitiei si a bonului fiscal, se va primi un cupon-inscriere pe care se vor mentiona datele personale (nume, prenume, adresa email, numar telefon etc). Un participant are dreptul doar la un cupon de inscrie pe zi, avand totusi posibilitatea inscrierii de mai multe ori, dar in zile diferite. Participantul are obligatia introducerii cuponului completat in urna de concurs din magazinul Lee Cooper din care a efectuat achizitia. Bonul fiscal in baza caruia s-a efectuat inscrierea in concurs, trebuie pastrat pentru pentru validarea si revendicarea premiului.

Tragerea la sorti va fi realizata la sfarsitul campaniei, in data de 30 iulie 2014, la sediul Organizatorului.biciclete Pegas concurs Lee Cooper concursuri