Trageri la sorti

Concurs: Castiga una dintre cele 4 perechi de casti Hama Earmuff!

Adăugat de concursoman în data de 2015.02.17 • 1145 vizualizări

concurs F64

Pufos si calduros.

Iarna nu se lasă dusă încă cu una, cu două, așa că împreună cu prietenii de la Hama ți-am pregătit un nou concurs, pe pagina noastră de facebook.

Concursul poartă denumirea “Câştigă cu Hama – Earmuff” și se desfășoară în perioada 16 - 23 februarie 2015.

Tema concursului este „Pufos și călduros”, iar 4 dintre participanți vor fi premiați cu una dintre cele 4 perechi de căști Hama Earmuff, despre care poți vedea detalii pe site.

Puneți creativitatea la joacă și surprinde-ne plăcut cu imagini pe tema dată, fie că vorbim de ursulețul de pluș care stă la plajă, pisca care se alintă într-o pătură pufoasă sau de un autoportret în cel mai pufos și călduros pulover pe care îl ai.

Te poți înscrie în concurs cu maxim 3 fotografii!

Desemnarea celor patru câștigători se va fac pe baza selecției juriului format din membri ai echipei F64, care va alege cele mai inspirate patru imagini pe tema dată.

Jurizarea se va face miercuri, 25 februarie 2015 iar câștigătorii vor fi anunțati vineri, 27 februarie 2015 pe pagina de facebook a F64 și printr-o actualizare a prezentului articol.

Validarea se va face prin confirmare telefonică şi prin e-mailul de pe pagina de facebook a utilizatorului / participantului.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS