Acest concurs a expirat în data de 2015-09-01. Vezi concursurile active aici.
Aduna 5 „Golden puncte“ si ia-ti inca o bere Golden Brau!

Campania "Golden Brau iti da Golden Puncte" va incepe la data de 01 iulie 2015, ora 00:00, si se va incheia la data de 31 august 2015, ora 00:00.

Produsele participante la aceasta Campanie sunt produsele de bere ale companiei Heineken,  marca Golden Brau, imbuteliate in ambalaj de sticla de 0,5 L, evidentiate prin etichete / inscriptionari  promotionale. Aceste produse participante la aceasta Campanie vor avea un text promotional  mentionat pe ambalajele produselor.

Produsele Golden Brau in ambalaj de sticla de 0,5L participante la aceasta Campanie contin pe eticheta aflata pe gatul sticlei un desen detasabil care reprezinta: 1 banut inscriptionat cu “1 Golden Punct”.

La achizitionarea in perioada Campaniei a cate 5 produse participante in Campanie din magazin si colectarea implicita a cate 5 “Golden Puncte”, participantii pot sa predea cele 5 “Golden Puncte” astfel colectate de pe cele 5 sticle de bere Golden Brau la oricare dintre magazinele participante (centre de premiere). In schimbul acestora consumatorul va primi ca si premiu promotional de campanie o bere Golden Brau de 0,5 L (in ambalaj sticla ori doza) si un talon promotional cu un cod unic alfanumeric.

Astfel consumatorul participant la promotie poate sa trimita un SMS cu acest cod la numarul 1890 (tarif normal in retelele de telefonie mobila Telekom, Vodafone si Orange), pana cel tarziu la data de 31.08.2015 (ora 00:00) pentru a putea avea sanse de a castiga unul dintre cele 6 premii constand in excursii.

L a inceputul Campaniei se vor  prestabili de catre Organizator un numar de 6 momente norocoase sub forma unui algoritm ce are in  vedere ziua, ora si ordinea de primire a SMS-urilor. Participantul la Campanie, care va trimite prin  SMS la numarul 1890 (tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom) iar SMS-ul primit  de catre Organizatori corespunde momentelor prestabilite, castiga una dintre cele 6 excursii.

Participantul care trimite prin SMS codul alfanumeric inscriptionat pe talonul promotional primit in magazinele participante va primi in mod automat un mesaj de confirmare a participarii la promotie:

  • Mesaj pentru cod corect: „Felicitari, ai sansa sa pleci intr-o excursie de poveste oferita de Golden Brau! Castigatorii vor fi contactati telefonic, conform regulamentului. Mult succes!”
  • Mesaj pentru cod incorect: „Codul introdus este incorect. Te rugam sa incerci din nou.”
  • Mesaj pentru cod dublu (deja folosit): „Ai folosit deja acest cod. Te rugam sa introduci un cod nou.”
  • Mesaj post campanie: „Promotia Golden Brau s-a incheiat, dar povestile de la bere curg in continuare pe www.goldenbrau.ro. Ai si tu una?”

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul va acorda urmatoarele premii promotionale:

  • 6 x Excursie pentru 2 persoane
  • 2.000.000 x Bere Golden Brau sticla 0,5 L

In cazul premiilor constand in excursie vor fi expediate participantilor pachetele castigatoare prin curier sau e-mail pana cel mai tarziu la data de 21 septembrie 2015. 

Premiile constand in bere Golden Brau (0.5L), in ambalaj stilca sau doza, vor fi ridicate de catre participantii castigatori, din magazinele participante, stabilite de catre Organizator, pana cel mai tarziu la data de 05 septembrie 2015, in limita a trei beri Golden Brau®/castigator/zi.