Acest concurs a expirat în data de 2015-09-01. Vezi concursurile active aici.
Atat de bun ca-ti vine sa-l asculti!

Campania "Asculta cascavalul" va incepe in data de 15 Iunie 2015 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 30 August 2015 ora 23:59:59, ora Romaniei.

Produsele participante la Campanie sunt:

  • Delaco Cascaval Sofia 160 g
  • Delaco Cascaval Sofia 250 g
  • Delaco Cascaval Sofia 450 g
  • Delaco Cascaval Sofia 500 g
  • Delaco Cascaval Sofia 900 g
  • Delaco Cascaval Afumat 250 g
  • Delaco Cascaval Afumat 450 g
  • Delaco Cascaval Afumat 500 g
  • Delaco Cascaval Afumat 900 g

Pentru a participa la Campanie, Participantii sunt conditionati sa achizitioneze cel putin unul din produsele participante la Campanie si trebuie sa se inscrie in Campanie. Participantii au obligatia de a pastra bonurile fiscale, care constituie dovada achizitionarii produsului pentru validare in cazul unui castig.

Bonul fiscal de cumparaturi trebuie sa contina explicit cel putin unul din produsele participante la campanie. Bonurile fiscale ce contin produse marca Delaco care nu sunt conforme cu regulile detaliate si consacrate in Regulament vor fi respinse fara explicatii suplimentare.

Inscrierea in Campanie se realizeaza prin trimiterea codului unic, gasit in interiorul etichetei promotionale de pe produsul achizitionat, prin SMS sau WhatsApp la numarul de telefon 0725-272.692 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Fan Branza.

Participantii au obligatia de a pastra eticheta cu codul unic pana in momentul validarii castigului. Fiecare cod unic poate fi inscris in Campanie o singura data.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera ca premii 55 casti Beats by Dr. Dre, care vor fi acordate prin trageri la sorti saptamanale, cate 5 casti pe saptamana.

Castigatorii premiilor oferite in campania promotionala, se vor desemna prin trageri la sorti electronice ce vor avea loc la sediul Delaco Distribution, saptamanal. In fiecare saptamana din perioada Campaniei se vor extrage 5 premii. Extragerile se vor efectua in fiecare zi de Marti pentru saptamana anterioara.

In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor extrage 1 castigator si 2 rezerve pentru fiecare premiu. Castigatorii vor fi anuntati prin SMS, WhatsApp sau facebook si pe pagina delaco.ro in 48 de ore din ziua extragerii.