108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
28
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 55 perechi de casti Beats by Dr. Dre!

 admin  2015.06.14  Diverse,Electronice,Trageri la sorti  3178

concurs Delaco

Campania "Asculta cascavalul" va incepe in data de 15 Iunie 2015 ora 00:00:00, ora Romaniei si se va incheia la data de 30 August 2015 ora 23:59:59, ora Romaniei.

Produsele participante la Campanie sunt:

  • Delaco Cascaval Sofia 160 g
  • Delaco Cascaval Sofia 250 g
  • Delaco Cascaval Sofia 450 g
  • Delaco Cascaval Sofia 500 g
  • Delaco Cascaval Sofia 900 g
  • Delaco Cascaval Afumat 250 g
  • Delaco Cascaval Afumat 450 g
  • Delaco Cascaval Afumat 500 g
  • Delaco Cascaval Afumat 900 g

Pentru a participa la Campanie, Participantii sunt conditionati sa achizitioneze cel putin unul din produsele participante la Campanie si trebuie sa se inscrie in Campanie. Participantii au obligatia de a pastra bonurile fiscale, care constituie dovada achizitionarii produsului pentru validare in cazul unui castig.

Bonul fiscal de cumparaturi trebuie sa contina explicit cel putin unul din produsele participante la campanie. Bonurile fiscale ce contin produse marca Delaco care nu sunt conforme cu regulile detaliate si consacrate in Regulament vor fi respinse fara explicatii suplimentare.

Inscrierea in Campanie se realizeaza prin trimiterea codului unic, gasit in interiorul etichetei promotionale de pe produsul achizitionat, prin SMS sau WhatsApp la numarul de telefon 0725-272.692 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook Fan Branza.

Participantii au obligatia de a pastra eticheta cu codul unic pana in momentul validarii castigului. Fiecare cod unic poate fi inscris in Campanie o singura data.

In cadrul acestei Campanii, Organizatorul ofera ca premii 55 casti Beats by Dr. Dre, care vor fi acordate prin trageri la sorti saptamanale, cate 5 casti pe saptamana.

Castigatorii premiilor oferite in campania promotionala, se vor desemna prin trageri la sorti electronice ce vor avea loc la sediul Delaco Distribution, saptamanal. In fiecare saptamana din perioada Campaniei se vor extrage 5 premii. Extragerile se vor efectua in fiecare zi de Marti pentru saptamana anterioara.

In cadrul fiecarei trageri la sorti se vor extrage 1 castigator si 2 rezerve pentru fiecare premiu. Castigatorii vor fi anuntati prin SMS, WhatsApp sau facebook si pe pagina delaco.ro in 48 de ore din ziua extragerii.


PARTICIPA LA CONCURS

Delaco Cascaval Afumat Delaco Cascaval Sofia concursuri online concurs Delaco asculta cascavalul concurs Fan Branza Fan Branza castiga premii casti BeatsNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.