98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
19
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 50 perechi de casti Bluetooth Diva!

 admin  2016.05.04  Diverse,Trageri la sorti  2266

concurs NextGen

Campania „Pompierii din Chicago se intorc la Diva” se va desfasura in perioada 01.05.2016, incepand cu ora 09.00 – pana la data de 31.05.2016 ora 17.00.

Pentru a participa la campanie, participantul trebuie sa participe la concursul organizat pe pagina de Facebook NextGen Communications prin rezolvarea unui joc de puzzle, in intervalul campaniei. Odata cu inscrierea la concurs, toti participantii care au rezolvat jocul de puzzel vor fi centralizati intr-o aplicatie pentru extragerea finală.

In cadrul concursului vor fi acordate urmatoarele premii:

  • 50 x Casti audio Diva

Desemnarea participantilor care vor primi unul dintre premiile oferite de catre NextGen se va realiza in cadrul a 50 extrageri, acestea urmand a avea loc la data de 15.06.2016.

La campanie pot participa atat abonatii NextGen Communications, cat si clientii noi NextGen Communications.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs NextGen castiga premii Pompierii din Chicago rezolva jocul de puzzle casti Bluetooth DivaNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.