Acest concurs a expirat în data de 2015-03-16. Vezi concursurile active aici.
Mesagerul Sentimentelor.

Campania "Mesagerul Sentimentelor" este organizata si se desfasoara si pe pagina oficiala de Facebook Heidi Chocolate, in perioada 14 februarie 2015 – 15 martie 2015.

In perioada campaniei, Heidi Romania va derula o aplicatie Facebook prin intermediul careia utilizatorii pot transmite mesaje celor dragi cu ajutorul unor felicitari electronice.

Pentru a participa, utilizatorul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa se conecteze cu propriul cont pe platforma Facebook;
  • Sa acceseze pagina Oficiala de Facebook Heidi Chocolate;
  • Sa acceseze aplicatia de Facebook „Mesagerul Sentimentelor”;
  • Odata ajuns in aplicatie, utilizatorul trebuie sa aleaga unul din cele trei tipuri de ciocolata: amaruiecu lapte sau alba;
  • Dupa ce a ales tipul ciocolatei, utilizatorul trebuie sa aleaga un ingredient preferat din cele 4 oferite: zmeura, portocala, fistic, migdale.
  • Dupa alegerea ingredientului, utilizatorul poate trece la redactarea mesajului dorit. Fiecare mesaj este limitat la 30 de caractere (semnele de punctuatie si spatiile sunt incluse). Caracterele acceptate sunt literele [a-z], [A-Z], [0-9] si semne de punctuatie. Nu se accepta diacritice.
  • Mesajul introdus poate fi vizualizat in timp real din momentul alegerii tipului de ciocolata, iar la finalul personalizarii acestuia utilizatorul va fi rugat sa aleaga destinatarii catre care doreste sa il trimita. In acest moment, utilizatorului i se va afisa lista de prieteni din care trebuie sa aleaga destinatarii mesajului (maxim 15).

Dupa ce mesajul a fost trimis, destinatarii vor primi o notificare, care ii va anunta de primirea mesajului.

Tabletele castigatoare si numele castigatorilor vor fi afisate in sectiunea destinata castigatorilor din cadrul aplicatiei.

Premiile oferite prin tragere la sorti pentru aceasta campanie in cadrul tombolei de pe Facebook sunt:

  • 300 tablete de ciocolata Heidi personalizata

Fiecare premiu consta intr-o tableta personalizata Heidi, pe care utilizatorul a creat-o prin intermediul aplicatiei de Facebook „Mesagerul Sentimentelor”. Tableta va avea una din cele 3 baze de ciocolata (alba, amaruie, cu lapte), unul din cele 4 ingrediente adiacente (zmeura, portocala, fistic, migdale) si mesajul de 30 de caractere pe care utilizatorul doreste sa il scrie.

Premiile sunt oferite prin tragere la sorti cu ajutorul random.org. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor pentru perioada de promotie 14 februarie – 15 martie 2015 se va efectua in ziua urmatoare datei de inscriere a participantilor. De exemplu, castigatorii mesajelor trimise in data de 14 februarie vor fi alesi si publicati pe aplicatia Facebook in data de 15 februarie s.a.m.d

Premiile se vor acorda în limita stocului disponibil.