98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 300 tablete de ciocolata Heidi personalizata!

 admin  2015.03.01  Trageri la sorti,Alimente  1453

concurs Heidi Romania

Campania "Mesagerul Sentimentelor" este organizata si se desfasoara si pe pagina oficiala de Facebook Heidi Chocolate, in perioada 14 februarie 2015 – 15 martie 2015.

In perioada campaniei, Heidi Romania va derula o aplicatie Facebook prin intermediul careia utilizatorii pot transmite mesaje celor dragi cu ajutorul unor felicitari electronice.

Pentru a participa, utilizatorul trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa se conecteze cu propriul cont pe platforma Facebook;
  • Sa acceseze pagina Oficiala de Facebook Heidi Chocolate;
  • Sa acceseze aplicatia de Facebook „Mesagerul Sentimentelor”;
  • Odata ajuns in aplicatie, utilizatorul trebuie sa aleaga unul din cele trei tipuri de ciocolata: amaruiecu lapte sau alba;
  • Dupa ce a ales tipul ciocolatei, utilizatorul trebuie sa aleaga un ingredient preferat din cele 4 oferite: zmeura, portocala, fistic, migdale.
  • Dupa alegerea ingredientului, utilizatorul poate trece la redactarea mesajului dorit. Fiecare mesaj este limitat la 30 de caractere (semnele de punctuatie si spatiile sunt incluse). Caracterele acceptate sunt literele [a-z], [A-Z], [0-9] si semne de punctuatie. Nu se accepta diacritice.
  • Mesajul introdus poate fi vizualizat in timp real din momentul alegerii tipului de ciocolata, iar la finalul personalizarii acestuia utilizatorul va fi rugat sa aleaga destinatarii catre care doreste sa il trimita. In acest moment, utilizatorului i se va afisa lista de prieteni din care trebuie sa aleaga destinatarii mesajului (maxim 15).

Dupa ce mesajul a fost trimis, destinatarii vor primi o notificare, care ii va anunta de primirea mesajului.

Tabletele castigatoare si numele castigatorilor vor fi afisate in sectiunea destinata castigatorilor din cadrul aplicatiei.

Premiile oferite prin tragere la sorti pentru aceasta campanie in cadrul tombolei de pe Facebook sunt:

  • 300 tablete de ciocolata Heidi personalizata

Fiecare premiu consta intr-o tableta personalizata Heidi, pe care utilizatorul a creat-o prin intermediul aplicatiei de Facebook „Mesagerul Sentimentelor”. Tableta va avea una din cele 3 baze de ciocolata (alba, amaruie, cu lapte), unul din cele 4 ingrediente adiacente (zmeura, portocala, fistic, migdale) si mesajul de 30 de caractere pe care utilizatorul doreste sa il scrie.

Premiile sunt oferite prin tragere la sorti cu ajutorul random.org. Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor pentru perioada de promotie 14 februarie – 15 martie 2015 se va efectua in ziua urmatoare datei de inscriere a participantilor. De exemplu, castigatorii mesajelor trimise in data de 14 februarie vor fi alesi si publicati pe aplicatia Facebook in data de 15 februarie s.a.m.d

Premiile se vor acorda în limita stocului disponibil.


PARTICIPA LA CONCURS

Mesagerul Sentimentelor Heidi Romania concurs Heidi concurs Facebook concursuri online tableta personalizata Heidi castiga ciocolata tablete de ciocolataNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.