98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 3 perii de par Liss Brush 3D de la Babyliss Paris!

 detty  2016.12.02  Beauty,Diverse,Trageri la sorti  2136

concurs Elle

Campania promoţionala “Par drept cu BaByliss” este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 05 - 18 decembrie 2016.

Pentru a se inscrie in concurs participantii trebuie sa raspunda la intrebarea "Spune trei motive pentru care îţi doreşti să ai un #pardrept" si sa completeze formularul de inscriere in concurs, cu date valide.

Utilizatorului ii este permisa o singura data inscrierea in concurs, in caz contrar este descalificat si exclus din competitie.

Premiile acordate in cadrul prezentei campanii sunt:​

  • 3 perii de păr Liss Brush 3D de la Babyliss Paris

Un participant poate castiga un singur premiu.

Din baza de date in care utilizatorii sunt inscrisi se aleg participantii care indeplinesc conditiile specificate in regulament, urmand ca dintre acestia sa fie desemnati 3 castigatori prin tragere la sorti.

Extragerea castigatorilor se va face la data de 19 decembrie 2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Elle castiga premii promotie BaByliss perie de par Liss Brush 3D promotie ElleNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.