Acest concurs a expirat în data de 2016-08-01. Vezi concursurile active aici.
Incearca. Repeta. Castiga.

Promotia “Incearca.Repeta.Castiga” va incepe pe data de 01 iunie 2016 si se va incheia in data de 31 iulie 2016.

Produsele participante la campaniei sunt batoanele Fagaras cu stafide si rom (30g), Fagaras cel Mare cu stafide si rom (45g) si Fagaras cu visine si rom (27g), in magazinele selectate de organizator. Pentru fiecare grup de 5 produse participante achizitionate pe acelasi bon fiscal in perioada promotiei din magazinele participante si prezentate reprezentantului organizatorului din magazinul de unde au fost achizitionate produsele, cumparatorul va primi un talon razuibil ce ii poate aduce unul din premiile garantate si un cod unic format din 6 caractere alfanumerice.

Taloanele razuibile descrise mai sus, in original, trebuie pastrate de participantul - cumparator impreuna cu bonurile fiscale pentru validarea finala a premiilor, inclusiv a celor acordate prin tragere la sorti.

Ce trebuie sa faca participantul:

  • sa cumpere cel putin 5 produse participante la promotie pe acelasi bon fiscal in perioada promotiei;
  • sa primeasca talonul razuibil de la Promoterii aflati la standul special amenajat dupa casele de marcat;
  • sa razuiasca talonul, sa descopere premiul instant castigat si codul unic de pe talonul promotional din spatiul razuibil (Coduri promo);
  • sa introduca Codul promo intre 01 iunie si 31 iulie 2016 pe website-ul campaniei, completand formularul de participare;

Un participant are dreptul sa inregistreze in promotie maxim 3 coduri promo pe zi si maxim 183 de coduri pe toata perioada campaniei.

In cadrul promotiei pot fi acordate urmatoarele categorii de premii:

  • Premii instant:
    • 1.200 x Tricou
    • 1.200 x Rucsac
    • 30.100 x Baton Fagaras cu stafide si rom (30g)
  • Premii acordate prin tragere la sorti:
    • 20 x Bicicleta

Premiile instant se vor acorda instant, in limita stocurilor de premii disponibile pe care il detine promoterul in respectivul magazin participant, prin dupa razuirea talonului primit de la standul special amenajat pentru promotie, in prezenta unui promoter. Programul Promoterilor in magazinele participante este specificat in anexele la prezentul regulament.

Premiile acordate prin tragere la sorti se vor acorda prin tragere la sorti electronica, in prezenta unui notar public, in data de 05 august 2016. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna un numar de 20 de castigatorii cu cate 4 rezerve fiecare. In tragere vor intra toate codurile valide inscrise in perioada promotiei.