Acest concurs a expirat în data de 2016-08-16. Vezi concursurile active aici.
Prinde editia limitata Ursus Untold si poti castiga mii de premii.

Campania este organizata si se desfasoara in perioada 01 iulie 2016 - 15 august 2016, in judetele: Bucuresti, Ialomita, Calarasi, Galati, Vrancea, Braila, Prahova, Dambovita, Buzau, Giurgiu, Constanta, Tulcea, Arges, Dolj, Teleorman, Valcea, Olt, Mehedinti, Bistrita Nasaud, Cluj, Maramures, Mures, Satu Mare, Salaj, Arad, Bihor, Caras-Severin, Hunedoara, Timis, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava, Vaslui, Alba, Bacau, Brasov, Covasna, Harghita, Sibiu, in locatiile selectate de catre organizator, semnalizate cu materiale de comunicare.

Pentru a participa la prezenta campanie promotionala, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • La achizitionarea unei beri „Ursus Untold”, sub forma de doza cu gramaj 0,5L, participantul primeste un talon razuibil, care e lipit pe doza
  • Prin razuire, pe fiecare talon devine vizibil unul dintre mesajele:
    1. „Ai castigat o doza!”; sau
    2. Un cod alphanumeric si mesajul „introdu codul pe www.ursuspromo.ro” ;
  • In cazul in care pe un talon razuibil se regaseste mesajul: „Ai castigat o doza!”, consumatorul va primi pe loc, in locatie, premiul instant fiind o doza de Ursus Premium 0,5l
  • Predarea / primirea premiilor instant se face pe loc, in locatie, in perioada 01 iulie 2016 - 15 august 2016, pe baza unui borderou conţinând datele complete de identificare ale câştigătorului (nume, prenume, , număr de telefon, data nasterii, semnătura de primire si premiul acordat si data primirii premiului), Dupa data de 15 august 2016 nu se mai pot castiga si revendica premii instant.
  • In cazul in care pe talonul razuibil este un cod alphanumeric, consumatorul va putea sa inscrie acest cod pe site-ul www.ursuspromo.ro, pentru a intra in tragerea la sorti finala din data de 16.08.2016. Cod alfanumeric este un codul unic de 8 caractere, format din litere si cifre. Fiecare cod alfanumeric inscris de un participant ii garanteaza acestuia o sansa la unul dintre premiile campaniei.

Premiile oferite in cadrul prezentei campanii promotionale sunt urmatoarele:

  • 144.000 x Doze Ursus Premium 0,5L
  • 2.000 x Casti Philips culoare Rosie

Premiile instant vor fi revendicate, in baza talonului ce are inscrisa mentiunea castigului, respectiv propozitia „ Ai castigat o doza!”;” si se vor acorda pe loc, de catre personalul din fiecare locatie participanta, persoanelor cu varsta de cel putin 18 ani impliniti la data inceperii campaniei.

Premiile ce constau in Casti Philips se vor acorda prin tragere la sorti electronica in prezenta unui Notar Public in data de 16.08.2016. In tragerea la sorti vor intra toate inscrierile valide din perioada campaniei. In cadrul tragerii la sorti se vor desemna 2000 de castigatori si cate 3 rezerve pentru fiecare in parte.