98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 2 sedinte de Hatha Yoga pe saptamana si vei beneficia de un antrenament complet Minte-Trup-Suflet!

 admin  2015.06.10  Trageri la sorti,Invitatii  675

concurs eva

Obtine si mentine echilibrul total prin  exercitii si tehnici din Yoga! Cu siguranta si tu iti doresti sa iti tonifiezi corpul, sa iti relaxezi mintea si sa iti hranesti sufletul cu bucurie. La clasele Q Yoga Flow, vei beneficia de 90 de minute de posturi fizice, meditatie, respiratie si relaxare.  

Clasele Q Yoga Flow  sunt sustinute de antrenori acreditati in India, locul de unde a luat nastere aceasta cunoastere straveche.  Cei peste 30 de milioane de practicanti yoga din toata lumea, recunosc  beneficiile enorme pe care aceasta disciplina o are asupra sanatatii fizice, mentale, emotionale si spirituale.

Mai putin stres, Mai multa liniste si bucurie!

Ce poti castiga?

  • O Yoga Flow iti ofera 2 sedinte de Hatha Yoga (90 minute) pe saptamana

Participa la concurs in perioada 09.06.2015 – 01.07.2015 si poti castiga una din cele 2 vouchere oferite de Q Yoga Flow, constand in sedinte de Hatha Yoga.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online Hatha Yoga sedinta yoga Q Yoga FlowNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.