108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 15 tablete iPad Air 2!

 admin  2015.12.07  Tablete,Trageri la sorti  3648

concurs BRD

Campania se desfasoara in perioada 23 noiembrie 2015 – 31 ianuarie 2016, inclusiv.

La aceasta campanie pot participa toate persoanele fizice, clienti existenti ai BRD si viitori clienti, cu domiciliul in Romania, cu varsta minima de 18 ani (impliniti la data inceperii campaniei), care pe durata campaniei efectueaza tranzactii prin intermediul serviciilor participante.

Pentru a participa la tragerea la sorti este necesar ca participantii sa efectueze in perioada campaniei un minimum de 2 tranzactii cu o valoare de minimum 10 lei fiecare, folosind oricare din serviciile MyBRD Net si MyBRD Mobile. Sunt luate in calcul orice tip de tranzactie efectuata prin intermediul serviciilor participante (transferuri interbancare si intrabancare in orice valuta, schimburi valutare, transferuri intre conturi proprii, plati de utilitati, constituiri si lichidare de depozite, etc.).

In cadrul acestei campanii, organizatorul va acorda, prin tragere la sorti un numar de 15 premii:

Tragerea la sorti se va efectua pana in data de 28 februarie 2016 la sediul organizatorului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs BRD castiga premii castiga tableta castiga iPad concurs iPad MyBRD Net MyBRD MobileNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.