108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
37
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga una din cele 10 perechi de cercei de la Pandora si un kit cu iaurturi Activia!

 admin  2015.05.29  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti,Alimente  1188

concurs Kudika

Cand i-ai spus ultima oara mamei „Multumesc pentru cuvintele tale de incurajare inainte de examen”, prietenei tale „ Esti cea mai buna prietena din lume” sau colegei de birou „ Esti o sursa zilnica de inspiratie pentru mine”?

Suntem toate inconjurate de femei dragi – prietene, mame, sotii, surori – care aduc zilnic un strop de frumusete, bucurie si inspiratie in viata noastra, prin toate lucrurile extraordinare pe care le fac pentru noi, zi de zi. De multe ori uitam insa sa le spunem cat de mult le apreciem, iar ele ajung sa uite cat sunt de importante pentru noi.

Activia te ajuta sa le amintesti femeilor dragi din viata ta ca le apreciezi si le consideri extraordinare prin lansarea campaniei "Spune-i Esti Extraordinara in fiecare zi!"

Exista o mie si una de posibilitati prin care-i poti spune unei femei ca o apreciezi. Noi iti propunem sa-i arati, chiar acum!

Intra pe activia.ro/estiextraordinara/ - in perioada 27 mai - 10 iunie 2015 - si personalizeaza un video sau o poza pentru femeia extraordinara din viata ta, utilizand minimum una din cele doua aplicatii de pe site, si posteaza-l pe retelele sociale, dandu-i tag si adaugand hashtag-ul #EstiExtraordinara.

Intra apoi pe Forumul Kudika si posteaza link-ul cu video-ul sau poza rezultata si poti castiga, prin tragere la sorti, una din cele 10 perechi de cercei de la Pandora, dar si un kit cu iaurturi Activia.

Tragerea la sorti a celor 10 castigatori va fi efectuata pe platforma Tragerilasorti.ro iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul topicului din Forumul Kudika pe data de 11 iunie 2015.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Activia castiga premii Esti Extraordinara castiga bijuterieNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.