Acest concurs a expirat în data de 2015-06-11. Vezi concursurile active aici.
Spune-i ''Esti Extraordinara'' si poti castiga o bijuterie si un kit cu iaurturi Activia.

Cand i-ai spus ultima oara mamei „Multumesc pentru cuvintele tale de incurajare inainte de examen”, prietenei tale „ Esti cea mai buna prietena din lume” sau colegei de birou „ Esti o sursa zilnica de inspiratie pentru mine”?

Suntem toate inconjurate de femei dragi – prietene, mame, sotii, surori – care aduc zilnic un strop de frumusete, bucurie si inspiratie in viata noastra, prin toate lucrurile extraordinare pe care le fac pentru noi, zi de zi. De multe ori uitam insa sa le spunem cat de mult le apreciem, iar ele ajung sa uite cat sunt de importante pentru noi.

Activia te ajuta sa le amintesti femeilor dragi din viata ta ca le apreciezi si le consideri extraordinare prin lansarea campaniei "Spune-i Esti Extraordinara in fiecare zi!"

Exista o mie si una de posibilitati prin care-i poti spune unei femei ca o apreciezi. Noi iti propunem sa-i arati, chiar acum!

Intra pe activia.ro/estiextraordinara/ - in perioada 27 mai - 10 iunie 2015 - si personalizeaza un video sau o poza pentru femeia extraordinara din viata ta, utilizand minimum una din cele doua aplicatii de pe site, si posteaza-l pe retelele sociale, dandu-i tag si adaugand hashtag-ul #EstiExtraordinara.

Intra apoi pe Forumul Kudika si posteaza link-ul cu video-ul sau poza rezultata si poti castiga, prin tragere la sorti, una din cele 10 perechi de cercei de la Pandora, dar si un kit cu iaurturi Activia.

Tragerea la sorti a celor 10 castigatori va fi efectuata pe platforma Tragerilasorti.ro iar castigatorii vor fi anuntati in cadrul topicului din Forumul Kudika pe data de 11 iunie 2015.