Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Vacantele dese iti pot aduce o geanta de picnic!

Campania Promotionala “Vacantele dese iti pot aduce o geanta de picnic” se va desfasura in perioada 28 iulie 201431 august 2014 (inclusiv).

La aceasta Campanie Promotionala poate participa orice persoana fizica ce indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

  • a) are domiciliul sau resedinta in Romania;
  • b) a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii prezentei Campanii promotionale;
  • c) este titularul unui cont curent in lei deschis la Organizator si detine serviciul ING Home’Bank;
  • d) pe perioada de desfasurare a Campaniei Promotionale achizitioneaza prin intermediul serviciului ING Home’Bank produsul vinieta pentru Romania, indiferent de categoria autovehiculului sau de perioada de valabilitate a rovinietei;
  • e) la data de 01.09.2014, tranzactia de achizitie vinieta are status „Confirmat”.

Persoanele care indeplinesc cumulativ conditiile de mai sus, vor fi inscrise automat in tragerea la sorti pentru a castiga una din cele 10 genti frigorifice pentru picnic, oferite ca si premiu, in valoare neta 179,82 unitara de lei si valoare bruta unitara de 179,82 lei. 

Fiecare Participant poate achizitiona in perioada Campaniei Promotionale un numar nelimitat de viniete, pentru propriul autovehicul sau pentru cel al unor terte persoane, pentru fiecare vinieta achizitionata primind un drept de participare la extragerea la sorti a Campaniei. Mai multe viniete achizitionate, mai multe sanse de castig. 

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor va fi organizata cel tarziu pana la data de 15 septembrie. La tragerea la sorti vor fi extrasi 10 castigatori si 5 rezerve.