Acest concurs a expirat în data de 2015-02-12. Vezi concursurile active aici.
Poveste-ne despre planurile tale de Valentine’s Day si Hotel Guru te premiaza cu un voucher de doua persoane la hotel Villa Vitae Wellness & Spa.

Poveste-ne despre planurile tale de Valentine’s Day si Hotel Guru te premiaza cu un voucher de doua persoane la hotel Villa Vitae Wellness & Spa din Odorheiue Secuiesc.

In curand se apropie Valentine’s Day, ziua in care indragostitii din toata lumea isi ofera cadouri pentru a celebra dragostea ce ii leaga! Daca ai planuit ceva special pentru persoana iubita cu aceasta ocazie, participa la concursul nostru si pregateste-ti bagajele pentru o vacanta alaturi de persoana iubita.

Villa Vitae Wellness & Spa va pune la dispozitie numeroase servicii, pentru ca vacanta dumneavoastra sa fie de vis. Este un hotel intim, cu restaurant propriu, o zona de spa cu piscina si bazine cu apa minerala de la Baile Seiche.

Cum poti participa la concurs?

Simplu. Rezerva-ti cinci minute din timpul tau si completeza formularul pana pedata de 11 februarie 2015.

Dupa incheierea concursului, premiul va fi acordat prin tragere la sorti dintre toti participantii inscrisi in competitie. Castigatorul va fi anuntat pe acest blog, pe 14 Februarie 2015.

Voucher-ul de cazare este valabil pana pe 10 Aprilie 2015, iar perioada in care poate fi folosit va fi stabilita de comun acord cu hotel Villa Vitae Wellness & Spa. Valoarea voucher-ului este de 640 RON si include cazarea pentru doua nopti, doua persoane, cu demi-pensiune si acces la zona de spa.