77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend la ski in Bulgaria si un weekend pe Valea Prahovei!

 admin  2014.12.17  Vacante,Trageri la sorti  1001

concurs Magic FM

Concursul este organizat si se va desfasura pe site-ul magicfm.ro si pe postul de radio Magic FM, in perioada 16 decembrie 2014 - 15 ianuarie 2015.  

Incepand cu 16 decembrie 2014 ascultatorii Magic FM pot participa la concursul "Bun venit in echipa Magic FM" contribuind astfel la alcatuirea listei cu cantece care se vor auzi la Magic FM, incepand cu 27 Decembrie.

Astfel, cei care doresc sa participe la concursul se pot inscrie cu datele personale pe site-ul magicfm.ro, in pagina dedicata concursului si pot vota cantecele favorite din lista prezentata in pagina. Pentru a participa la tragerea la sorti pentru premiile puse in joc, ascultatorii trebuie sa recomande concursul catre 5 alte persoane prin completarea campurilor aferente cu datele acestora.

Extragerea castigatorilor are loc pe 15 ianuarie 2015. Un ascultator va fi invitat sa aleaga in direct la postul de radio Magic FM, 2 numere dintr-un interval de numere care va fi comunicat pe loc, tot in direct. Intervalul de numere cuprinde numere de inscriere la concurs ale ascultatorilor care au recomandat concursul catre alte 5 persoane.

Cei doi ascultatori cu cele 2 numere de participare la concurs vor fi declarati castigatori.

Fiecare persoana poate sa participe la concurs o singura data.

Premii:

  • 1 weekend (2 persoane) pe Valea Prahovei in valoare de pana la 600 lei (Weekendul pe Valea Prahovei contine: 2 nopti cazare cu mic dejun.);
  • 1 sejur (2 persoane) la ski in Bulgaria in valoare de pana la 2.000 lei (Sejurul in Bulgaria contine: cazare 5 nopti cu demipensiune in Bansko sau similar).

PARTICIPA LA CONCURS

weekend pe Valea Prahovei weekend la ski concurs Magic FM concursuri online