77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
18
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend la munte alaturi de noul Ford Focus, cu toate cheltuielile incluse sau un test drive prelungit, de un weekend, la volanul noului Ford Focus!

 admin  2014.11.06  Vacante,Trageri la sorti,Invitatii  1523

concurs Focus

Concursul „Focus Parade” se va desfăşura în perioada 24 octombrie (ora 15.00) – 14 noiembrie 2014 (ora 12.00), pe pagina de Facebook Ford Romania. Fiecare utilizator de Facebook si posesor de Ford Focus va putea accesa aplicatia, completand datele cerute in formularul de inscriere si incarcand doar o singura data o poza cu autoturismul Ford Focus detinut. Fiecare utilizator de Facebook are la dispozitie optiunea de a invita prietenii sa voteze poza inscrisa si sa distribuie pe peretele profilului sau de Facebook imaginea incarcata in aplicatie. 

Un utilizator nu poate vota mai mult de o data o poza. Un utilizator poate inscrie doar o singura data o poza in concurs.

Autoturismul inscris in concurs poate sa apartina: concurentului, poate fi autoturism de serviciu sau poate apartine rudelor sale de gradul I, rudelor sale de gradul II, poate fi autoturism de serviciu etc. 

Concursul se desfasoara pe baza de votare, lista actualizata in timp real a topului inscrierilor in concurs fiind disponibila in sectiunea Top 37 din cadrul aplicatiei Focus Parade.

In cadrul acestui concurs se vor acorda premii astfel, pe baza numarului de voturi obtinute de fiecare participant:

  • Premiul I: Un weekend la munte alături de noul Ford Focus, cu toate cheltuielile incluse, si un set de mănuşi de condus.
  • Premiul II: 2 x test drive prelungit, de un weekend cu noul Ford Focus, plus un set de mănuşi de condus.
  • Premiul III: 34 x test drive prelungit, de un weekend, la volanul noului Ford Focus.

PARTICIPA LA CONCURS

Focus Parade concurs Focus test drive concursuri