Beauty • Diverse • Electronice • Vacante • Trageri la sorti

Concurs: Castiga un weekend la Barcelona pentru 2 persoane, 10 trolere, 10 camere foto digitale si 10 pachete de calatorie Fa!

Adăugat de concursoman în data de 2015.05.05 • 3067 vizualizări

concurs FA

Profita din plin de vacanta!

Campania promotionala va avea loc in perioada 01.05.2015 - 30.06.2015, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele / spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie promotioanala participa produsele Palette Intensive Color Creme si produsele Taft disponibile la vanzare in magazinele / spatiile comerciale ce apartin agentului economic Profi Rom Food SRL si toate produsele din gama FA cu exceptia sapunului solid FA disponibile la vanzare in magazinele / spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei promotionale, minimum 1 produs participant si sa pastreze bonul fiscal primit, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia.

Participantii se vor inscrie in campania promotionala prin oricare dintre urmatoarele doua modalitati:

  • prin trimiterea a unui SMS, in cadrul perioadei promotionale, la numarul 1875, cu urmatoarele informatii: „nume magazin, numarul bon fiscal primit in urma achizitionarii a cel putin unui produs participant, nume si prenume” (ex. CORA Pantelimon, 1628, Ion Popescu). Sunt acceptate ca valide, mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula. SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Telekom, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila. Participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra inscrierii sale in campania promotionala.
  • prin completarea formularului in aplicatia dedicata concursului care poate fi accesata din pagina de Facebook „FA FeelFantastic” cu urmatoarele informatii: „nume magazin, numarul bonului fiscal primit in urma achizitionarii a cel putin unui produs participant, nume si prenume” (ex. CORA Pantelimon, 1628, Ion Popescu).

Bonul fiscal trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei. Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta cumpararea a cel putin unui produs participant in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel transmis prin SMS, ori ca cel completat pe pagina de facebook Fa FeelFantastic, pentru inscrierea in campanie.

In cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • o excursie - City Break Barcelona pentru 2 persoane cu 2 nopti de cazare asigurate si micul dejun inclus, pentru participantii care s-au inscris in campanie, folosind bon fiscal sau factura fiscala din oricare din magazinele participante, cu exceptia magazinelor/spatiilor comerciale ce apartin agentilor economici Profi SRL si Carrefour Romania S.A
  • o excursie - City Break Barcelona pentru 2 persoane cu 2 nopti de cazare asigurate si micul dejun inclus, pentru participantii care s-au inscris in campanie, folosind bon fiscal sau factura fiscala din oricare din magazinele participante de tip Carrefour Romania S.A
  • o excursie - City Break Barcelona pentru 2 persoane cu 2 nopti de cazare asigurate si micul dejun inclus, pentru participantii care s-au inscris in campanie, folosind bon fiscal sau factura fiscala din oricare din magazinele participante de tip Profi Rom Food SRL
  • 10 trolere Samsonite, pentru participantii care s-au inscris in campanie, folosind bon fiscal sau factura fiscala din oricare din magazinele participante, cu exceptia magazinelor/spatiilor comerciale ce apartin agentilor economici Profi SRL si Carrefour Romania S.A
  • 10 camere foto digital Sony, pentru participantii care s-au inscris in campanie, folosind bon fiscal sau factura fiscala din oricare din magazinele participante, cu exceptia magazinelor/spatiilor comerciale ce apartin agentilor economici Profi SRL si Carrefour Romania S.A
  • 10 seturi de produse FA, pentru participantii care s-au inscris in campanie, folosind bon fiscal sau factura fiscala din oricare din magazinele participante, cu exceptia magazinelor/spatiilor comerciale ce apartin agentilor economici Profi SRL si Carrefour Romania S.A. Un set contine: 1 deodorante spray pentru femei, 150 ml per bucata, 1 deodorante roll-on pentru femei, 50 ml per bucata, 1 deodorant stick pentru femei, 50 ml per bucata, 1 gel de dus, 250 ml per bucata. 1 gel de dus, 400 ml per bucata.

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorti si va avea loc la sediul QB Promotion Company S.R.L., cu sediul social în Bucuresti, Str. Biserica Floreasca Nr. 6, sector 2, Bucuresti in data de 07.07.2015. La tragerea la sorti vor participa expeditorii tuturor mesajelor valide (atat prin SMS, cat si in varianta online) receptionate in perioada campaniei, respectiv 01.05.2015 – 30.06.2015. Tragerea la sorti se va face in mod aleatoriu, prin mijloace electronice si va avea loc in prezenta unei comisii formate din un reprezentant al QB Promotion Company S.R.L. si unul al Henkel Romania S.R.L.


PARTICIPA LA CONCURS