Acest concurs a expirat în data de 2017-08-18. Vezi concursurile active aici.
Orice sticla de Aperol, cumparata din supermarketurile Profi, iti ofera oportunitatea de a castiga numeroase premii, printre care si un weekend la mare!

Campania se va desfasura in perioada 22 iunie 2017 - 17 august 2017. Campania este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in retelele de magazine partenere: Carrefour, Cora, Auchan, Mega Image, Profi, Billa, Carrefour Market, Metro Cash and Carry, Selgros Cash and Carry.

Marcile si ambalajele participante la campanie sunt bauturile comercializate sub denumirea de Aperol, imbuteliate in ambalaj din sticla de 750 ml.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs promotional, sa descopere prin razuirea etichetei promotionale codul alfanumeric de 8 caractere si sa-l inscrie, in perioada campaniei, la numarul de SMS 1799 (tarif standard 0,05 Euro + TVA per SMS in retelele din Romania: Orange, Telekom Mobile si Vodafone).

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premii pe ora: 1.344 premii, fiecare premiu constand intr-un tricou
  • Premii zilnice: 56 premii, fiecare premiu constand intr-un prosop de plaja
  • Premii saptamanale: 8 premii, fiecare premiu constand intr-un ceas smartwatch TEC 583
  • Premii mari: 2 premii, fiecare premiu constand intr-un voucher pentru 2 persoane pentru un weekend in statiunea Mamaia, din Romania, in perioada 01 septembrie - 03 septembrie