111
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.496.70
miliarde de lei,
adica

1.496.700.000,00
RON
11640
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un weekend in Europa pentru 2 persoane!

 admin  24.06.2014  Vacante,Trageri la sorti  2107

concurs Orange

Concursul „Go Europe Surprises” se va desfăşura între 16 iunie 2014, ora 08:00 si 30 septembrie 2014, ora 23:59.

Participarea la Concurs este gratuită şi fără obligativitate de cumpărare din partea participantilor​.

Atunci când Participantul se va conecta la Site sau la Pagina Facebook a Concursului, acesta va fi invitat, într-un interval de timp limitat, să găsească minim 5 surprize din cele 10 ascunse în cadrul unei panorame cu unul din 3 oraşe europene (Paris, Madrid şi Londra), într-un interval de timp cât mai scurt. 

După descoperirea a cel puţin 5 surprize, panorama următoare este deblocată. Participantul poate să continue să caute surprizele pe panorama aceluiaşi oraş pentru a-şi îmbunătăţi punctajul de participare la tragerea la sorti pentru castigarea unui Premiu sau poate să treacă la panorama următoare pentru a descoperi minim 5 surprize.

Concursul este cronometrat. După 30 de minute, acesta se opreşte automat. Participantul poate participa din nou pentru a avea mai multe şanse de câştig. 

Atunci când Participantul a găsit minim 5 surprize în fiecare din cele 3 oraşe (în total fiind 15 surprize repartizate în părţi egale pe cele 3 panorame), scorul acestuia este calculat şi înregistrat pentru a participa la Tragerea la sorţi. Este prevăzut un clasament pentru fiecare țară în parte.

La finalul Concursului, Participantul trebuie să completeze un chestionar pentru validarea participării sale (prenume, nume, adresă de e-mail, adresă poştală completă).

Cu cât Participantul termină mai repede Concursul, cu atât acesta va primi mai multe puncte. Fiecare Participant poate câştiga premiul următor: 

 • Un weekend în Europa (destinaţie la alegere între Barcelona, Lisabona, Florenţa, Roma, Veneţia, Londra, Atena sau Paris) pentru 2 persoane de o valoare comercială aproximativă de 2 650 € TVA inclus, care cuprinde: 
  • biletele de avion dus/întors la clasă economică cu plecare din Bucureşti  către Barcelona, Lisabona, Florenţa, Roma, Veneţia, Londra, Atena sau Paris 
  • transportul dus/întors între aeroportul destinaţiei alese şi hotelul destinaţiei alese 
  • rezervarea unei camere duble într-un hotel de 4* ales de către Organizator pentru 2 nopţi 
  • micul dejun 
  • un plic cu 150 € pentru cheltuielile de masă ale celor 2 câştigători pe durata weekendului (suma de 150 € va fi rambursată câştigătorilor la prezentarea documentelor doveditoare ale cheltuielilor)

PARTICIPA LA CONCURS

concurs Orange gaseste surprizele castiga un weekend weekend in Europa concursuri cu premii


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail