Acest concurs a expirat în data de 2015-10-19. Vezi concursurile active aici.
Concurs Let's Celebrate!

Concursul se va desfășura de la data de 14.08.2015 începând de la ora 00:00 până la data de 18.10.2015 până la ora 23:59. Concursul va avea loc pe teritoriul Poloniei, Republicii Cehe, Republicii Slovace, Ungariei și României și este destinat persoanelor care locuiesc pe teritoriile menționate mai sus. Participarea la concurs este gratuită și voluntară.

Pentru a participa la Concurs, Participantul la Concurs trebuie să se înregistreze în concurs prin înregistrarea pe pagina de internet orsay.com/40years (scriind numele și prenumele, eventual o poreclă, adresa de e-mail și alte informații cerute) sau prin logarea la profilul dumneavoastră de pe portalul Facebook și să  realizați un proiect pentru concurs, adică realizați cu ajutorul aplicației disponibile de pe pagina de concurs Moodboard (colaj) compus din produsele mărcii Orsay prezentate pe pagina de concurs și a iconițelor suplimentare (aplicația concursului poate fi completată de către Organizatorul Concursului cu produse suplimentare ale mărcii ORSAY pe parcursul Concursului) ,

Premiile Concursului sunt:

  • Premiul cel mare este reprezentat de către o excursie la Paris în valoare de 20,000 RON.
  • Premiul publicului reprezintă 1 x Voucher de cumpărături din Orsay, valoarea unui voucher   1.000 LEI
  • Premiul lunii este un set realizat de marca Orsay, constând din:
    • Accesoriu sau accesorii marca Orsay
    • Parfum L’or de Say Celebration

Premiul cel Mare este acordat pentru primul loc. Premiul cel Mare este acordat de către Comisia Concursului Orsay pentru cel mai bun proiect din concurs. Premiul cel Mare îl poate câștiga doar un singur participant la Concurs.

Premiul Publicului este acordat la 4 Participanți ai Concursului, din fiecare țară participantă la Concurs, care au strâns cel mai mare număr de inimioare la proiectul de concurs din aplicația concursului de pe orsay.com/40years pe parcursul întregului Concurs. În cazul Participanților care au un număr egal de inimioare, câștigă acel Participant al Concursului care a strâns inimioarele mai devreme.

Premiul Lunii este acordat de către Comisia Concursului Orsay, în fiecare lună, la 5 Participanți ai Concursului din fiecare țară participantă la Concurs, pentru cel mai original proiect din concurs din luna respectivă. Accesoriile Orsay pot fi diferite în seturi individuale, pot fi, de asemenea, diferite de premiile prezentate în materialele publicitare.

Rezultatele vor fi afișate pe pagina de concurs orsay.com/40years și sub formă de postare pe Facebook-ul mărcii Orsay la următoarele date:

  • anunțarea câștigătorului Premiului cel Mare are loc în data de 31.10.2015 
  • anunțarea câștigătorului Premiului Publicului are loc în data de 31.10.2015 
  • anunțarea câștigătorilor Premiului Lunii:
    • pentru prima lună: 17.09
    • pentru a doua lună : 22.10