Vacante • Trageri la sorti • Castig instant • Alimente • Electrocasnice

Concurs: Castiga un weekend SPA pentru 2 persoane, un robot bucatarie Philips, un aspirator portabil Merlin, un blender Tefal, un mixer vertical Tefal, un prajitor paine Electrolux sau alte premii!

Adăugat de concursoman în data de 2015.04.03 • 1628 vizualizări

concurs Fino

Fino momente de rasfat.

Campania Promotionala va incepe la data de 1 aprilie ora 15:00 si se va incheia la data de 14 aprilie 2015, ora 19:00. Revendicarea premiilor se poate face pana la data de 21.05.2015.

Campania „Momente de rasfat”, va fi constituita din doua parti:  

  • „Premii tragere la sorti” - Participantul la promotie va primi, odata cu achizitia a 3 produse Fino, fluturasul informativ ce contine explicarea mecanismului promotiei. Pentru a fi eligibil de castigarea premiilor acordate in urma tragerii la sorti din data de 21.04.2015, cumparatorul ce a achizitionat 3 produse Fino din locatiile participante la promotie in perioada campaniei trebuie sa completeze talonul de inscriere in concurs si sa-l depuna in urna campaniei aflata dupa casele de marcat. Participantii la campanie trebuie sa pastreze bonul fiscal aferent achizitiei produselor Fino in vederea validarii premiului. 
  • „Premii instant” - Aditional premiilor castigate in urma tragerii la sorti si pentru care criteriul de eligibilitate il constituie inscrierea la tombola, cumparatorii ce achizitioneaza 3 produse Fino din locatiile participante la promotie, in perioada in care in locatiile participante la promotie activeaza promoterii Fino, castiga automat, fara tragere la sorti, un premiu instant, la alegere, pe baza de proces verbal, in limita stocului disponibil. 

Perioada in care in locatiile participante la sectiunea „premii instant” a promotiei si locatiile unde activeaza promoterii Fino, sunt conforme cu Anexa 1 atasata acestui regulament.

Premiile acordate:

  • „Premii instant” – 1000 x Fino Pungi Gunoi HD35L, 500 x Fino Pungi Gunoi HD 60L, 1000 x Fino Pungi Gunoi HD 20L, 1100 x Fino Pungi Gheata, 200 x Fino Mikroten Bags 3L, 200 x Fino Manusi Latex 50 buc, 1000 x Fino Burete Regular 1 buc new.
  • „Premii tragere la sorti” – 1 x Weekend SPA, Hotel 3*, 2 persoane, cazare + mic dejun + facilitati SPA, 1 x robot bucatarie Philips, 2 x aspirator portabil Merlin, 3 x blender Tefal, 4 x mixer vertical Tefal, 4 x prajitor paine Electrolux.

La sfarsitul campaniei castigatorii premiilor principale vor fi stabiliti prin tragere la sorti din totalul celor inscrisi in Campanie. Tragerea la sorti se va face in data de 21.04.2015, la orele 15:00, in prezenta unei reprezentant legal.

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!