Acest concurs a expirat în data de 2014-12-16. Vezi concursurile active aici.
Opreste-o pe Miruna!

Campania va incepe la data de 28.11.2014 si se va desfasura pana la data de 15.12.2014.

Pentru a se inscrie la campanie, fiecare participant trebuie:

  • sa detina un cont de facebook propriu
  • sa acceseze site-ul concursului pe perioada de desfasurare a campaniei. Participantii vor trebui sa se logheze atat pe platforma de socializare facebook cu id-ul lor, cat si pe site-ul Mirodenia, pentru a accesa aplicatia de concurs. Dupa ce au accesat aplicatia, vor alege o reteta si vor incerca sa o opreasca pe Miruna din procesul de gatire, prin diferite interactiuni puse la dispozitie de catre microsite. Vor exista trei retete in cadrul microsite-ului de concurs. Pentru premiile medii si mici, participantii vor trebui sa termine interactiunea cu o reteta in care incearca sa o opreasca pe Miruna din gatit. Pentru premiul cel mare, ei vor trebui sa finalizeze interactiunile cu toate cele trei retete disponibile in cadrul microsite-ului.
  • dupa ce finalizeaza prima retea, participantilor li se va afisa un formular pe care trebuie sa il completeze cu urmatoarele date: nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail.

In cadrul campaniei organizatorul va acorda mai multe premii, dupa cum urmeaza:

  • Premiul cel mare: un voucher in valoare de 450 de euro ce poate fi utilizat la magazinul PNK Casual pana la data de 31.06.2015.
  • Premii medii: 10 seturi de cosmetice Pure Cosmetics
  • Premii mici: 20 de cutii de Mirodenia

Tragerea la sorti pentru acordarea premiilor va avea loc dupa incheierea campaniei, in data de 17 decembrie 2014.