Acest concurs a expirat în data de 2014-11-01. Vezi concursurile active aici.
Se cauta fotografia lunii octombrie - Fotografia de peisaj

Se cauta fotografia lunii octombrie - Fotografia de peisaj

Toamna si-a intrat deja in drepturi si, odata cu ea, au aparut si culorile specifice care striga sa fie fotografiate. Profitam de aceasta ocazie si cautam in octombrie cea mai buna fotografie de peisaj pentru a ilustra Calendarul Nikon 2015. Pe langa posibilitatea de a fi publicati, puteti castiga premiul lunar constand intr-un voucher in valoare de 1.000 lei, ce poate fi folosit pentru achizitionarea de echipament Nikon. 

Juriul format din Serban Simbotelecan si Cosmin Berghean va alege imaginea din calendar, urmand ca prin agregarea celor doua topuri sa obtinem castigatorul premiului lunar.

Fotografiile pot fi inscrise in perioada 1 octombrie - 15 octombrie, iar perioada de votare dureaza intre 16 octombrie si 31 octombrie.

Ca de obicei, va dorim cat mai multa inspiratie si creativitate!

Pentru a inscrie fotografia in concurs, trebuie sa o incarcati din contul de pe nikonisti.ro, din sectiunea de concursuri. Dupa data de 15 octombrie puteti vedea si galeria de fotografii inscrise in concurs si le puteti vota pe cele care va plac cel mai mult. Pentru a nu risca descalificarea din concurs, va rugam sa cititi cu atentie regulamentul concursului.