Acest concurs a expirat în data de 2015-09-19. Vezi concursurile active aici.
Ai o idee? O premiem pe cea mai buna cu un voucher de 1.000 de lei!

Ai o idee? O premiem pe cea mai bună cu un voucher de 1.000 de lei!

Compania Global Tech, firma mamă ce deține magazinul online tools.store.ro, finalizează construcția fabricii de generatoare electrice de curent. Așadar, ne-am gândit să apelăm la comunitatea Tools.Store.ro pentru identificarea unui nume de marcă pentru noile produse ce vor iesi pe poarta fabricii de anul viitor. 

Ce trebuie să faci: 

  1. Intră aici să vezi mai multe detalii despre noua fabrica
  2. Intră și aici să vezi mai multe generatoare de curent comercializate de către compania noastră, dar de la alti producători. Asta, ca să îți faci o idee despre ce înseamnă un generator de curent electric. 
  3. După ce ai înțeles despre ce e vorba, scrie-ne într-un comentariu un nume unic, inovativ și special pentru produsele noii fabrici de generatoare de curent electric (numite și grupuri electrogene)

De ce să participi:

  • Ai ocazia să îți pui amprenta pe toate produsele ce vor ieși pe poarta fabricii deoarece ele vor purta numele propus de tine.
  • Cea mai bună propunere* va câștiga un voucher în valoare de 1,000 de lei pentru a efectua cumpărături în magazinul nostru de scule și echipamente tools.store.ro.