108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.572.10
miliarde de lei,
adica

1.572.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher de pana la 500 euro pentru un bilet de avion in Europa!

 admin  2016.02.16  Vouchere,Concursuri cu jurizare  1088

concurs Radio ZU

Campania “Money Gram si BCR premiaza gesturile frumoase, facute cu dragoste”, se va desfasura in perioada 15 - 24 februarie 2016, la Radio ZU, in cadrul Morning ZU, de luni pana vineri.

Ascultatorii Radio ZU sunt invitati sa trimita prin SMS la 1815 (numar cu tarif normal in retelele Orange, Telekom si Vodafone) raspunsul la intrebarea “Care este cel mai frumos gest pe care l-a facut cineva vreodata pentru tine?”.

Realizatorii emisiunii aleg in fiecare zi de campanie cel mai impresionant mesaj. Persoana care l-a trimis este premiata cu un voucher valabil pentru achizitionarea unui bilet de avion, in valoare maxima de 500 de euro. Biletul de avion este valabil pentru  o calatorie dus intors, pentru o persoana,  catre una din urmatoarele destinatii:

  • Europa Centrala si de Est: Budapesta, Viena, Chisinau, Belgrad, Sofia, Praga, Moscova;
  • Europa Occidentala: Frankfurt, Munchen, Paris, Amsterdam, Brussels, Dublin, Londra;
  • Europa de Sud : Atena, Roma, Milano, Salonic, Barcelona, Madrid ( Bologna si Torino cu escala la Roma);

Durata minima de sedere la destinatie trebuie sa includa o sambata noapte. Durata maxima de sedere nu poate depasi o luna de la data inceperii calatoriei.. Biletele de avion trebuie sa se emita pana la data de 31 martie 2016  iar calatoria trebuie efectuata pana pe 30 iunie 2016. 
 
Persoanele desemnate ca fiind castigatore, vor fi contactate din nou, off-air, de catre Co-organizator in aceeasi zi, pentru a stabili detaliile de intrare in posesia  voucherelor castigate.

Valoarea totala a celor 8 premii este de max 4.000 euro, aferente a 8 vouchere. Fiecare voucher in parte are o valoare de max 500 euro.

Voucherele valorice au cod unic si pot fi utilizate pana pe 31 martie 2016, pentru achizitionarea unui bilet de avion in valoare maxima de 500 euro pe una dintre rutele mentionate mai sus. Calatoria trebuie efectuata pana pe 30 iunie 2016. 


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Radio ZU castiga premii concurs Money Gram concurs BCR bilet de avionNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.