105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.354.10
miliarde de lei,
adica

1.354.100.000,00
RON
11646
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher de cumparaturi in magazinele Lems in valoare de 1.000 lei!

 admin  19.03.2016  Vouchere,Trageri la sorti  3156

concurs Acasa.ro

Pentru ca primavara este momentul oportun pentru reamenajarea locuintei, Lem’s si Acasa.ro te provoaca la concurs!

Raspunzand la doar cateva intrebari super simple, ai sansa sa castigi un voucher in valoare de 1.000 de lei pe care sa il folosesti pentru achizitionarea unor piese de mobilier.

Concursul se numeste „Ghiceste modelul Lem's”, iar ceea ce tu trebuie sa faci este sa intuiesti care este denumirea catorva dintre piesele de mobilier afisate in sectiunea de concurs a site-ului acasa.ro. Practic, este vorba despre un quiz format din patru intrebari. Tu ghicesti din ce gama fac parte seturile de mobilier, iar daca ai raspuns corect, iti lasi datele valide de contact, respectiv e-mail si nume/prenume, si esti intampinat cu un mesaj de felicitare care te anunta ca ai intrat in competitia pentru voucherul in valoare de 1.000 de lei.

Perioada desfasurarii concursului este 16 martie 2016 - 20 aprilie 2016, urmand ca pe data de 21 aprilie 2016, castigatorul sa fie extrasi in mod aleatoriu.

Castigatorul trebuie sa raspunda in cel mult 4 zile calendaristice de la data primirii e-mail-ului care contine instiintarea de castigare a concursului. Castigatorul isi va revendica premiul in 15 zile calendaristice de la confirmarea primirii e-mailului, altfel pierde orice drept asupra premiului castigat. Trebuie sa stii insa ca nu este posibila inlocuirea premiului oferit cu alte beneficii.

Ti se pare dificil? Iti spunem noi: e simplu ca "Buna ziua!" Si iti mai vindem un pont! Pentru a raspunde corect la intrebari si a fi sigur ca intri in cursa pentru castigarea voucherelor este suficient sa cauti raspunsurile pe site-ul www.lemet.ro. Acolo vei descoperi intreaga gama de produse de mobilier, inclusiv cele prezentate in cadrul intrebarilor concursului.

Viziteaza site-ul lemet.ro si pentru a identifica zeci de piese de mobilier, de la sufragerii, bucatarii, dormitoare, mobila pentru hol sau pentru birou aflate acum intr-o perioada de promotii care ofera reduceri de pana la 50%.

Si vorbim cat se poate de serios! Ti-ai fi imaginat ca iti poti cumpara mobilier de living cu doar 898 de lei? Ei bine, in magazinele Lem’s ai acum aceasta ocazie. Iar daca intri si in posesia voucherului in valoare de 1.000 de lei esti de doua ori castigat.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Acasa.ro castiga premii concurs Lem’s mobilier Lems


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail