Acest concurs a expirat în data de 2014-08-13. Vezi concursurile active aici.
Castiga un voucher de calatorie in valoare de 1.000 euro si un pachet ce contine intreaga gama de produse Coccolino Creations!

Campania "CoccoAventura inspiratiei" se va desfasura la nivel national in perioada 15.07.2014 incepand eu ora 14:00 - 12.08.2014 pana la ora 23:00.

Pentru a participa la prezenta Campanie si a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 16 premii, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • Sa fie fani ai paginii de Facebook Coccolino Romania
  • Sa acceseze pagina Campaniei existenta in cadrul paginii Coccolino Romania gazduita pe portalul Facebook; pe aceasta pagina Utilizatorul va trebui sa acceseze aplicatia "CoccoAventura inspiratiei"
  • Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul "Allow" pentru a permite incarcarea aplicatiei "CoccoAventura inspiratiei"
  • In primul ecran, Utilizatorul este informat in legatura cu premiile puse in joc si cu mecanismul aplicatiei. Trebuie sa dea click pe butonul "Exploreaza CoccoAventura " pentru a continua.
  • Dupa acest pas, in urmatoarele 10 ecrane ale aplicatiei "CoccoAventura inspiratiei", Utilizatorul trebuie sa raspunda la cele 10 intrebari ce vor fi afisate pe aceste ecrane (cate o intrebare pe fiecare dintre aceste ecrane). Utilizatorul trebuie sa aleaga, dintre cele 3 variante de raspuns afisate, varianta corecta de raspuns la intrebarea afisata. In cazul in care Utilizatorul greseste raspunsul, va fi atentionat de acest lucru printr-un mesaj de tip alerta si va fi invitat sa incerce sa raspunda din nou pana cand alege varianta corecta.
  • Dupa  acesti 10 pasi care  presupun ca Utilizatorul sa raspunda la  zece intrebari, Utilizatorul trebuie sa completeze formularul de inscriere cu datele sale personale (nume, prenume , e-mail, telefon , adresa) dupa bifarea campului de acord cu privire la prelucrarea datelor personale de catre Organizator prin intermediul Agentiei in vederea inscrierii in campanie, desemnarii castigatorilor si atribuirii premiilor.
  • Dupa completarea formularului cu datele personale, Utilizatorul este automat  inscris in tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor.
  • La apasarea butonului "Trimite" din ecranul formularului de inscriere, Utilizatorul va ajunge in ecranul de rezultat final unde i se afiseaza un text si recomandare de produs Coccolino.
  • La apasarea butonului "Inspira-ti prietenii " din ecranul de rezultat final , Utilizatorul va putea sa publice pe contul propriu de Facebook rezultatul obtinut in cadrul aplicatiei.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda, prin tragere la sorti, 16 premii dupa cum urmeaza:

  • 10 premii constand in cate un balsam de rufe Coccolino Creations Water Lily and Pink Grapefruit (1.9 L)
  • 5 premii constand in cate un pachet ce contine intreaga gama de produse Coccolino Creations. Fiecare pachet contine urmatoarele sortimente: Coccolino Creations Tiare Flowers & Red Fruits ( 1.9 L), Coccolino Creations Purple Orchid & Blueberries (1.9 L), Coccolino Creations Water Lily & Pink Grapefruit (1.9 L), Coccolino Creations Vanilla &  Gold  Orchid  (1.9 L), Coccolino Creations  Passion  Flower  &  Bergamont (1.9 L), Coccolino Creations Blushing Poppies & Peach (1.9 L)
  • 1 premiu ce consta intr-un voucber de calatorie in valoare de 4.479,84 lei (TVA inclus), emis de agentia de turism AeroTravel. Voucherul poate fi utilizat pentru achizitionarea de servicii turistice de la agentia de turism care l-a emis si nu este transmisibil, putand fi valorificat/utilizat numai de catre castigator. 

Cele 16 premii ale Campaniei se acorda prin tragere la sorti, fotosind o baza de date cu Utilizatorii care au indeplinit conditiile de inscriere. Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 16 castigatori va avea loc in data de 14 august 2014 prin intermediul programului www.randompicker.com.