98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher de calatorie in Norvegia pentru 2 persoane si 61 seturi de produse The Body Shop cu unt de shea!

 admin  2017.10.23  Diverse,Vacante,Vouchere,Trageri la sorti  1572

concurs Activia

Campanie "Ajuta starea ta de bine si castiga experiente naturale!" se va desfasura in perioada 01 octombrie 2017 - 30 noiembrie 2017, inclusiv.

La campanie participa intreaga gama de produse Activia comercializate pe teritoriul Romaniei.

Pentru a putea participa la campanie, consumatorii trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

  • sa achizitioneze cel putin un produs participant in perioada campaniei;
  • sa acceseze pagina campaniei www.activia.ro in perioada campaniei;
  • sa pastreze in original si nedeteriorat documentul fiscal care dovedeste achizitia a cel putin un produs participant in campanie;
  • sa completeze corect formularul de inscriere in campanie;

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

  • premii zilnice: 61 de premii, fiecare premiu constand intr-un set de produse The Body Shop cu unt de shea: crema de dus, exfoliant de corp si burete de baie
  • premiul cel mare: 1 voucher de calatorie in Norvegia pentru 2 persoane, pentru a vedea aurora boreala

Premiile zilnice vor fi acordate prin trageri la sorti automate ce se vor efectua de catre agentie, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie automata zilnice si vor avea loc la ora 10:00 in ziua imediat urmatoarea a fiecarui interval de extragerae zilnic.

Premiul cel mare va fi acordat prin tragere la sorti ce se va efectua de catre agentie in fata unui notar public, utilizand un program computerizat specializat de extragere aleatorie, in decurs de maxim 10 zile lucratoare de la finalizarea campaniei.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Activia castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.