Acest concurs a expirat în data de 2015-12-11. Vezi concursurile active aici.
Inscrie o poza fara filtru.

Campania este organizata pe teritoriul Romaniei, in perioada 15 octombrie 2015, ora 12:00 - 10 decembrie 2015 ora 23:00, inclusiv (ora Romaniei).

Pentru a putea participa in cadrul campaniei, un participant trebuie sa indeplineasca concomitent urmatoarele conditii:

  • sa detina o adresa de e-mail valida si un cont de utilizator pe platforma online facebook.com, valabil la inceperea campaniei si pe perioada desfasurarii acesteia;
  • sa detina un numar de telefon valid la inceperea promotiei;
  • sa acceseze website-ul dedicat promotiei; 
  • sa se autentifice pe www.jacobs3in1.ro prin intermediul contului sau de pe platforma facebook.com apasand butonul “Conecteaza-te cu Facebook”, sa permita aplicatiei dedicate promotiei "Traieste viata fara filtre" sa acceseze toate informatiile necesare pentru buna desfasurare a campaniei;
  • sa completeze campul dedicat numarului sau de telefon;
  • sa incarce, in cadrul website-ului, o fotografie care sa intruneasca urmatoarele conditii:
    • sa ii apartina participantului si acesta sa aiba dreptul de a o folosi;
    • poza pe care participantul o incarca in aplicatie sa fie cat mai naturala si sa nu aiba filtre de imagine aplicate (ex prelucrare intensa / nenaturala, rame adaugate, efecte de culoare / lumina /textura adaugate prin procesare);
    • continutul/subiectul pozei trebuie sa fie interesant – fie sa surprinda o actiune interesanta*, un portret interesant, un peisaj interesant, un moment interesant;
    • sa aiba continut lizibil, inteligibil si clar si sa fie de calitate cat mai buna;

Toate fotografiile inregistrate pe jacobs3in1.ro vor fi validate si moderate de catre reprezentantii organizatorului in termen de maxim 3 zile lucratoare de la data inregistrarii, inainte de a fi afisate pe www.jacobs3in1.ro.

In data de 11 decembrie 2015 vor fi desemnate prin jurizare 100 de fotografii, de catre un juriu desemnat de catre organizator. Jurizarea va fi realizata de membrii juriului prin notare si deliberare. Notele oferite sunt de la 1 la 5, pentru fiecare criteriu in parte, iar nota finala va fi compusa din suma notelor oferite in functie de criteriile de jurizare de mai jos.

Criterii de jurizare:

  1. Poza inscrisa trebuie sa apartina in exclusivitate participantului.
  2. Poza pe care participantul o incarca in aplicatie nu trebuie sa fie modificata sau sa aiba filtre aplicate.
  3. Poza sa fie lizibila, inteligibila si clara, de maxim 8MB;
  4. Continutul pozei trebuie sa fie interesant – fie sa surprinda o actiune interesanta*, un portret interesant, un peisaj interesant, un moment interesant.

Juriul va fi format din:

  1. Cristian Vasile
  2. Cosma Alexandru
  3. Oana Parache

Ulterior, cele 100 fotografii selectate de catre juriu vor putea fi votate de catre participantii care vor accesa site-ul jacobs3in1.ro in perioada 14 decembrie 2015, ora 11:00 – 18 decembrie 2015, ora 11:00.

Dupa incheierea perioadei de votare, in functie de numarul de voturi obtinute, vor fi desemnati castigatorul premiului cel mare si 57 de castigatori ai premiilor mici. Pentru desemnarea castigatorilor sunt luate in considerare top 58 de fotografii inscrise cu cel mai mare numar de voturi obtinut de participantii in cadrul concursului. Topul primelor 58 de fotografii va fi dat de participantii unici care au obtinut cele mai multe voturi.

In cadrul campaniei, premiile oferite prin tragere la sorti constau in:

  • Premiu mic, oferit prin jurizare:
    • 57 x Selfie Stick
  • Premiul mare, oferit prin jurizare:
    • 1 x Voucher in valoare de 1000 de lei valabil in magazinul F64

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant al organizatorului in termen de maximum 10 zile lucratoare de la finalizarea votului, pentru a fi informati in legatura cu premiile castigate si procedura de validare. Participantii desemnati castigatori vor fi apelati la numarul de telefon mobil cu care s-au inscris in campanie.