108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
32
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un voucher Stilago Fashion in valoare de 500 lei!

 admin  2014.07.08  Vouchere,Trageri la sorti  1505

concurs acasa

Concursul "Cum ma pregatesc de vacanta?" se desfasoara in perioada 04.07.2014 - 04.08.2014.

Utilizatorii trebuie sa selecteze cate un produs din fiecare pagina predefinita si apoi sa ofere datele de contact. Participantii trebuie sa ofere date reale si valide de contact: e-mail si nume/prenume.

Castigatorul concursului va fi ales in mod aleatoriu de catre S.C. Studio Moderna Fashion Group S.R.L. Acesta va fi desemnat in data de 5 august 2014.

Premiul este oferit de catre S.C. Studio Moderna Fashion Group S.R.L si consta intr-un voucher in valoare de 500 lei.


PARTICIPA LA CONCURS

concurs acasa vacanta de vara voucher Stilago Fashion concursuriNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.