Acest concurs a expirat în data de 2015-11-02. Vezi concursurile active aici.
Noul Kia Cee'd te conduce in turul Europei.

În perioada 19 septembrie - 01 Noiembrie 2015 Kia Romauto va desfăşura la nivel naţional evenimentul "Kia. Europa într-un test drive".

Evenimentul se va desfăşura în 5 oraşe: Bucureşti, Braşov, Cluj, Craiova şi Piteşti, în fiecare weekend, sâmbătă şi duminică. Cu ocazia acestui eveniment, participanţii pot afla mai multe detalii legate de modelele Kia expuse, precum şi de ofertele speciale propuse de organizator, având posibilitatea de a efectua un drive test cu modelul preferat şi de a participa la numeroase concursuri pregătite de organizator.  

Astfel, orice participant care se află în locaţiile în care Evenimentul este activ, poate efectua un test drive cu una dintre maşinile puse la dispoziţie de către Organizatorul Evenimentului, însoţit de către un reprezentant al Organizatorului.  

Odată cu efectuarea test drive-ului, participantul se poate înscrie la tombola de la sfârşitul Evenimentului unde poate câştiga unul dintre premiile puse în joc şi anume:

  • Premiul I - „Turul Europei", compus din: cazare în oraşele Arad (o noapte), Zagreb (o noapte), Veneţia (2 nopti), Monaco (2 nopti), Innsbruck (o noapte), Viena (o noapte), Cluj (o noapte), maşina Kia (predată sub forma de test drive pe perioada excursiei - se va returna la întoarcerea în oraşul de unde a fost preluată)
  • Premiul II - City break, 2 nopţi, cazare hotel 3*, locaţia va fi anunţată ulterior şi maşina Kia (predată sub forma de test drive pe perioada excursiei - se va returna la întoarcerea în oraşul de unde a fost preluată)