Acest concurs a expirat în data de 2014-10-07. Vezi concursurile active aici.
Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!

Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!” se desfasoara pe tot teritoriul Romaniei incepand cu 22 septembrie 2014 – 06 octombrie 2014.

La campania poate participa orice persoana fizica sau juridica care se aboneaza la Newsletter-ul evoMAG incepand cu perioada 22 septembrie 2014. Participarea la Campanie nu este conditionata de achizitia vreunui produs. 

La campania participa toti abonatii la newsletter prezenti in baza de date evoMAG cu cont activ, fara dezabonari in prealabil si care au deschis cel putin 1 data newsletterul evoMAG.

Pentru a participa la Campania „Aboneaza-te si castiga cu newsletterul evoMAG!”, cu extragerea in data de 06 septembrie 2014, orice persoana interesata trebuie sa se aboneze la Newsletter-ul  evoMAG, prin landing-page-ul creat special pentru abonare, prin crearea (inregistrarea) unui cont nou in site-ul evoMAG accesand aceasta adresa sau prin orice alta modalitate disponibila in site-ul evoMAG.

Premiul pe care il poate castiga orice abonat la newsletterul evoMAG si care respecta conditiile de mai sus al acestui regulament este: un telefon mobil Apple iPhone 5S cu  Procesor Dual-core 1.3 GHz, LED-backlit IPS LCD 4", 1GB RAM, 16GB Flash, 8MP, Wi-Fi, 4G,  iOS 7 (Auriu), in valoare de 2.699,00 LEI cu TVA inclus.