Acest concurs a expirat în data de 2015-07-14. Vezi concursurile active aici.
Ce zici, te bagi la un tatuaj?

Concursul este organizat si desfasurat online, in perioada 15 iunie - 13 iulie 2015.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Concurs este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • Participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe Facebook (in cazul in care au deja cont de utilizator);
  • Sa acceseze aplicatia “Jäger.Ink” de pe pagina Facebook Jagermeister Romania. In momentul accesarii aplicatiei, participantul trebuie sa isi dea acordul de acess catre aplicatie si sa accepte permisiunile standard cerute de Facebook: nume, prenume, ID facebook, adresa de e-mail.
  • Sa aleaga unul dintre cele 5 modele de tatuaje afisate in cadrul aplicatiei;
  • Sa redacteze motivatia pentru care vrea acel tatuaj. Textul va putea fi incarcat intr-un camp text ce poate contine un numar nelimitat de caractere.
  • Sa finalizeze inscrierea in concurs prin completarea formularului ce contine motivatia pentru tatuajul ales. Dupa completarea formularului si finalizarea inscrierii participantul va primi in termen de maxim 5 zile lucratoare un email prin care va fi anuntat daca se afla sau nu printre primii 20 de participanti inscrisi care vor primi unul din cele 20 de pachete premii ce consta in un tricou Jagermeister + shot medalion.
  • Inregistrarea in concurs se face o singura data, la completarea formularului de date si confirmarea inregistrarii accesand butonul denumit „Trimite”. 

Un participant se poate inscrie o singura data in concurs.

In cadrul Campaniei pot fi acordate urmatoarele premii:

  • Premiu final, oferit prin jurizare: Tatuaj permanent, dimensiune maxima 15 cm*15 cm
  • Premiu oferit prin jurizare celor 15 finalisti: Pachet Jager 0,7 l cu hip flask + Tricou personalizat
  • Premiu oferit pentru primii 20 de participanti: Tricou Jagermeister + shot medalion

In perioada 13 - 20 iulie 2015 vor fi desemnate prin jurizare 15 cele cele mai bune motivatii inscrise in concurs. Toti cei 15 participanti alesi in aceasta etapa vor fi invitati, cu acordul lor, la un eveniment in cadrul caruia se va desemna castigatorul concursului.

In cadrul evenimentului final ce va avea loc in data de 24 iulie 2015 intr-o locatie ce va fi anuntata in cadrul paginii Facebook a Jagermeister Romania, va fi desemnat prin jurizare un castigator care va putea beneficia de tatuajul ales in cadrul aplicatiei online si de un premiu ce consta intr-un tricou personalizat si pachet Jagermeister +hiplask. Toti finalisti vor beneficia de un premiu ce consta intr-un pachet ce contine un pachet de Jager 0,7 l cu hip flask si un tricou personalizat.