Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2015-04-10. Vezi concursurile active aici.
Playboy iubeste frumusetile patriei.

Ai un cont de Instagram? Atunci te aşteptăm să te înscrii în concursul nostru despre frumuseţile patriei. Ai ocazia să câştigi un smartwatch sau două perechi de căşti oferite de prietenii noştri de la Krüger & Matz.

Persoanele dornice să participe sunt invitate să posteze pe Instagram (cu tag către contul @Playboy_Romania şi hashtag-urile #PlayboyIubesteFrumusetilePatriei şi #KrugerMatz) o fotografie cu cel puţin o fată frumoasă realizată în România.

Nu sunt acceptate montajele foto şi alte prelucrări evidente de imagine. Sunt acceptate şi chiar încurajate filtrele specifice ale reţelei Instagram. Nu există limite privitoare la data la care a fost realizată fotografia. Nuditatea nu este necesară, dar cu siguranţă va fi apreciată. Un user poate trimite în concurs maximum trei fotografii, nu neapărat simultan. Numai primele trei fotografii postate vor fi luate în calcul.

Înscrierile sunt acceptate de pe data de 9 martie 2015, ora 00:00, şi până pe data de 9 aprilie 2015, ora 23:59.

Cei trei câştigători vor fi aleşi de un juriu format din membrii redacţiei şi din partenerii de la Krüger & Matz. Criteriile de jurizare vor privi încadrarea în temă, calitatea fotografiei, adecvarea filtrelor Instagram utilizate. Vor fi atent monitorizate şi reacţiile celorlalţi utilizatori ai reţelei Instagram.

Premiile constau într-un smartwatch KM0420 şi două perechi de căşti KM660EB.