Acest concurs a expirat în data de 2016-11-12. Vezi concursurile active aici.
Veka Romania cauta cele mai frumoase privelisti de #lafereastramea din orasul tau!

Campania „#orasul #lafereastramea” este organizata si se desfasoara pe teritoriul Romaniei, in perioada 12 septembrie 2016 – 11 noiembrie 2016

Pentru a participa la prezenta Campanie, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • a) Participantul isi creeaza cont in sectiunea de Inspiratie de pe site-ul Veka.
  • b) Participantul realizeaza o poza cu fereastra sa Veka, in care surprinde orasul de la fereastra sa. Fotografia trebuie sa includa cadrul de fereastra Veka, iar prin fereastra trebuie sa se vada o parte din oras (fotografia trebuie facuta din interiorul casei si sa surprinda ce se vede dincolo de fereastra).
  • c) Participantul incarca poza sau pozele pe site-ul campaniei si selecteaza orasul in care a fost facuta poza. Participantul declara pe propria raspundere la inscrierea fotografiei sau a fotografiilor pe site-ul campaniei, ca fereastra din fotografie este realizata cu profile Veka.
  • d) Participantul va primi un mesaj in care va fi anuntat ca poza sau pozele trebuie sa fie aprobate.
  • e) Participantul va primi ulterior un mesaj in care va fi anuntat daca poza sau pozele inscrise in concurs au fost aprobate si va fi invitat sa le dea share pentru a fi inscris in concurs.
  • f) Daca fotografia sau fotografiile au fost aprobate, acestea trebuie postate pe Facebook cu share din site-ul fereastraveka.ro in care au fost incarcate pentru a le inscrie in concurs. Doar dupa share-ul pe profilul personal, un utilizator va fi inregistrat ca participant in concurs.
  • g) O inscriere valida este o inscriere care respecta toate aceste conditii cumulat.

Un participant va putea incarca cate fotografii diferite doreste in concurs. Daca un participant inscrie mai multe fotografii cu aceeasi fereastra fotografiata din acelasi unghi, o singura fotografie va fi validata in concurs.

La aceasta campanie pot participa doar persoanele fizice.

In cadrul prezentei campanii se vor acorda urmatoarele premii:

  • Premiul I - 1 x iPhone 6S, 16 GB (cu Single SIM, sistem de operare iOS 9, 2 GB RAM, Retina Display, 12 Mp, senzor amprenta etc.);
  • Premiul II - 1 x iPad Air, 32 GB (cu procesor Dual Core, Retina Display, 1024 MB RAM, doua difuzoare, Bluetooth, A-GPS, sistem de operare iOS7, 5.0 Mp etc.);
  • Premiul III - 1 Laptop HP (cu procesor Intel Core i5, procesor graphic integrat HD Graphics 520, 4 GB RAM, Hard Disk 500 GB, USB 3.0. si USB 2.0., Bluetooth 4.0., 2,1 kg, Touchpad cu suport gesturi multi-atingere etc.);

Castigatorii premiilor nu pot solicita contravaloarea premiilor castigate in bani si nici nu pot solicita schimbarea caracteristicilor acestora.

Premiile vor fi acordate castigatorilor prin curier, costurile de transport fiind acoperite de catre Organizator. 

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi acordate trei premii dupa cum urmeaza:

  • Pentru cei care incarca poze pe site si le dau share pe profilurile lor de Facebook vor fi acordate trei premii. Premiul cel mare prin jurizare realizata de un juriu mixt compus din angajati VEKA Romania si angajati ai companiei de PR Golin, iar premiile 2 si 3 prin tragere la sorti cu ajutorul aplicatiei www.random.org.