Acest concurs a expirat în data de 2016-01-28. Vezi concursurile active aici.
Culinar te incurajeaza sa iti dovedesti calitatile de ... Maestru placintar.

Culinar te incurajeaza sa iti dovedesti calitatile de... Maestru placintar.

Cum nu ii plac placintele? Fie ca sunt cu branza, cu legume, cu carne sau cu orice umplutura gustoasa, cu aluat sau cu foietaj, fiecare avem cel putin cate o placinta adorata, careia nu ii putem rezista.

Mai mult, majoritatea preparatelor de acest tip sunt si destul de usor de facut, asa incat placinta este desertul sau aperitivul pe care il oferim deseori familiei su musafirilor, stiind ca sigur nu vom da gres.

Intre 7 si 27 ianuarie 2016 inscrie in site-ul Culinar retetele tale de placinta si castiga un Set de tavi pentru cuptor - Kitchen Craft.

In plus, toti participantii la concurs vor castiga galbeni care pot fi folositi la achizitia oricarui produs culinar din magazinul online Culinar.

Criteriile de jurizare vor fi: complexitatea retetei, claritatea explicatiilor, calitatea fotografiilor. Constituie un avantaj daca reteta este insotita si de imagini din timpul prepararii, in afara de fotografia cu preparatul final.

Pentru a incarca o reteta in site-ul Culinar trebuie sa fii autentificat. Participa la concurs doar retetele insotite de fotografii. Retetele care au texte sau fotografii copiate vor fi descalificate. 

Castigatorul va fi anuntat pe 01 februarie 2016.

Asadar, dragii nostri, va invitam cu drag la (gatit si aratat) placinte inainte!