108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
30
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un set bijuterii Inimi De Argint!

 admin  2016.05.03  Beauty,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1516

concurs Cufarul Cu Dichiseli

Comanda de minim 49 lei si intri automat in tragerea la sorti pentru un set bijuterii Inimi De Argint!

Pentru validarea inscrierii in concurs comanda corespunzatoare participarii trebuie sa fie finalizata (livrata si incasata contravaloarea produselor achizitionate).

Tragerea la sorti va avea loc in data de 13 mai 2016 cu ajutorul random.org iar castigatorul /castigatoarea va fi anuntat(a) in articolul de concurs si pe pagina de Facebook.

Mai multe comenzi, mai multe sanse de castig!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Cufarul Cu Dichiseli castiga premii Cufarul Cu Dichiseli castiga bijuterie Inimi De ArgintNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.