Acest concurs a expirat în data de 2015-10-16. Vezi concursurile active aici.
Intra in concurs si poti castiga un set pentru par vopsit din gama Satinique de la Amway!

Expunerea excesiva la soare poate afecta parul vopsit, deteriorandu-l. Daca petreci mult timp in aer liber, asigura-te ca parul tau este bine hidratat si intretinut. Astfel, este necesar sa ii acorzi parului vopsit o atentie si o ingrijire deosebita impotriva factorilor externi.

Intra in concurs si poti castiga un set pentru par vopsit din gama Satinique de la Amway!

Bucura-te de unul dintre cele doua pachete speciale: sampon pentru par vopsit Satinique Color Repair Shampoo, balsam pentru par vospit Satinique Color Repair si masca revitalizanta pentru par Satinique.

Şamponul pentru par vopsit Satinique Color Repair Shampoo este perfect pentru parul deteriorat sau vopsit chimic si ajuta la repararea şi refacerea firului de par, redandu-i stralucirea naturala, plina de vitalitate. Formule speciale fara sulfaţi intaresc firul de par si il hidrateaza in profunzime.

Balsam pentru par vopsit Satinique Color Repair – in combinatie cu samponul pentru par vopsit Color Repair, balsamul Satinique Color Repair ajuta la menţinerea culorii parului vopsit pana la 45 de spalari. Ingrediente revitalizante bogate in antioxidanţi, precum rodia sau extractul de seminte de struguri sunt combinate cu formula  exclusiva Enerjuve pentru a reda parului un aspect natural si sanatos.

Masca revitalizanta pentru par Satinique - acţioneaza impreuna cu samponul şi balsamul pentru par vopsit pentru a reface varfurile deteriorate, redand catifelarea şi facand ca parul sa devina mai puternic. Conţine complexul Enerjuve precum şi extract din seminţe de struguri, ulei din seminţe de kukui si vitamina E.

Participa la concurs in perioada 1 octombrie – 15 octombrie 2015, raspunde corect la intrebarea "Ce complex sta la baza gamei Santinique?" si poti castiga unul dintre cele 2 premii compuse din trei produse de la Amway: Şamponul pentru par vopsit Satinique Color Repair Shampoo, Balsamul pentru par vopsit Satinique Color Repair si Masca revitalizanta pentru par Satinique.