Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-09-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga un sejur in Dubai, 2 excursii in Grecia si unul dintre cele 500.000 de premii!

Campania promoțională “Răzuieşte în forţă pentru premii legendare” se desfasoara in perioada 11 iulie – 31 august 2014. Campania promoțională se va desfășura în toate cinematografele Cinema City România (Cinema City Arad Atrium, Cinema City Arad GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj Iulius, Cinema City Cluj Polus, Cinema City Constanța, Cinema City Cotroceni, Cinema City Iaşi, Cinema City Pitești, Cinema City Ploieşti, Cinema City Ploiești Afi, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Timișoara).

Numai biletele achiziţionate în cinematografele din reţeaua Cinema City România enumerate mai sus sunt valide pentru Campania promoţională “Răzuieşte în forţă pentru premii legendare”

Premiile la casele de bilete, barul și cafeneaua din incinta Cinema City România pot fi utilizate/revendicate până la data de 30 septembrie 2014, inclusiv, în limita disponibilității în cinematografe. Produsele de ciocolata Mars (m&m, Bounty, Snickers, Twix) pot fi insa revendicate doar pana la 31 august 2014.

Toate persoanele fizice care achiziționează unul sau mai multe bilete la cinematografele Cinema City România enumerate mai sus, în timpul perioadei promoționale, pot participa la promoție. Pentru fiecare bilet achiziționat, cumpărătorul va primi de la casier un talon răzuibil. Mai multe bilete achiziționate reprezintă mai multe taloane răzuibile, numărul de taloane răzuibile acordat fiind egal cu numărul de bilete achiziționate. Taloanele răzuibile sunt acordate indiferent de prețul biletului achiziționat, sau de tipul filmului (peliculă 35 mm, digital sau 3D). Pentru a beneficia de taloanele razuibile din cadrul promoției clientul trebuie să achite biletul în numerar, prin card bancar, sau să prezinte la casa de bilete un voucher pre-plătit. 

Cumpărătorul este singurul responsabil pentru păstrarea talonului razuibil până la ridicarea premiului aferent. Taloanele răzuibile sunt oferite în limita stocului disponibil. Toți clienții pot participa la tragerea la sorți, completând partea detașabilă a cardului. 

Premii extragere:

 • 1 sejur in Dubai, pentru 2 persoane, hotel 5*, toate serviciile incluse (avion, cazare, masa, transfer, asistenta turistica in limba romana), perioada octombrie-noiembrie 2014 (date de plecare flexibile). 
 • 2 excursii in Grecia, (una din insulele pe care le operează Christian Tour, la alegere, respectiv Insula Creta, Insula Rodos, Insula Corfu, Insula Zakynthos, Insula Kos, Insula Lefkada) la un hotel de 5* all inclusive toate serviciile incluse (avion, cazare, masa, transfer, asistenta turistica in limba romana), perioada mai-iunie 2015 (date de plecare flexibile). 

Plecările cu avionul pentru cele două destinații de mai sus se realizează din Mun. București, respectiv Aeroportul Internațional „Henri Coandă” (Otopeni).

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorți, astfel: 

 • Fiecare talon răzuibil prezintă o parte detașabilă, pe care participanții vor completa datele personale, după cum urmează: date obligatorii (nume, prenume, oras, adresă de e-mail, număr de telefon, data nasterii, numărul biletului de film pentru care a primit talonul razuibil respectiv si cinematograful Cinema City în care participă la promoție). In cazul in care datele nu sunt completate, castigatorul nu va putea intra in posesia premiului 
 • Taloanele completate vor fi depuse în urnele disponibile la casele de bilete ale tuturor cinematografelor Cinema City România enumerate mai sus. 
 • Tragerea la sorți va avea loc în termen de 15 zile de la data încheierii campaniei. Tragerea la sorți constă în extragerea aleatorie, manual, a unui câștigător pentru exursia in Dubai un câștigător pentru fiecare din ceke 2 Excursii in Grecia și a 5 rezerve pentru fiecare premiu in parte.

Taloanele răzuibile conţin următoarele premii instant:

Premii la casa de bilete:

 • 306,500 de premii 1+1, constând fiecare într-un bilet gratuit la un film la Cinema City, cu următoarea condiție: câștigătorul să plătească un bilet cu preț întreg (adult) pentru același spectacol (la Cinema City). Aceste bilete sunt valabile de luni până joi, și pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și Romtelecom IMAX. Aceste bilete pot fi folosite doar la același film și la aceași oră si nu includ avanpremierele, ochelarii 3D. Oferta 1+1 este valabilă doar pentru biletele cu pret intreg. 
 • 7,000 de premii constând fiecare într-un bilet gratuit la orice film la Cinema City. Aceste bilete sunt valabile de luni până joi pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România, mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și Romtelecom IMAX. Aceste bilete pot fi folosite doar la același film și la aceeași oră și nu includ avanpremierele, ochelarii 3D. Oferta 1+1 este valabilă doar pentru biletele cu preț întreg.
 • 1,800 de premii constând într-o invitație dublă la un film la Cinema City. Aceste bilete sunt valabile de luni până joi, pentru filmele 2D sau 3D, în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România mai puțin în Cinema City Cotroceni în sălile VIP și Romtelecom IMAX. Aceste bilete pot fi folosite doar la același film și la aceeași oră si nu includ avanpremierele, ochelarii 3D. 

Notă: Premiile vor fi acordate numai în situația în care câștigătorul lor prezintă biletul de cinema câștigător împreună cu talonul răzuit.

Premii la barul si cafeneaua de incinta din Cinema City Romania:

 • 32,300 de premii “Plăteşti un meniu popcorn mediu și primești unul mare!” constând în primirea unui meniu mare în cazul în care se plătește prețul unui meniu mediu (la barul din incinta Cinema City). Acest tip de premiu este valabil pentru meniurile de popcorn în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România. 
 • 3,000 de premii “Super Preț la Meniul Duet popcorn: 13,75 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 13,75 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București. 
 • 13,300 de premii “Super Preț la Meniul Duet popcorn: 10,95 lei” constând în primirea unui meniu Duet la prețul de 10,95 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium,Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City - Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Timișoara. 
 • 4,600 de premii “Super Preț la Popcorn Mediu: 5,5 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 5,5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București.
 • 22,200 de premii “Super Preț la Popcorn Mediu: 4,25 lei” constând în primirea unei porții medii de popcorn la prețul de 4,25 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium,Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Cluj - Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Ploiești , Cinema City Afi Ploiești Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Timișoara. 
 • 4,000 de premii “Super Preț la Nachos Mediu: 6,45 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 6,45 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București. 
 • 17,200 de premii ”Super Preț la Nachos Mediu: 5,25 lei” constând în primirea unei porții medii de nachos la prețul de 5,25 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Cluj - Polus, Cinema City Constanța , Cinema City Iași, Cinema City Pitești, Cinema City Ploiești , Cinema City Afi Ploiești , Cinema City Târgu Mureș, Cinema City Timișoara. 
 • 5,000 de premii “1 popcorn mediu gratuit” constând fiecare într-o cutie de popcorn mediu (85 grame) la barurile din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România. 
 • 2,350 de premii “Super Preț la Limonadă: 4.5 lei” constând în primirea unei limonade la prețul de 4.5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București. 
 • 5,350 de premii “Super Preț la Limonadă: 4 lei” constând în primirea unei limonade la prețul de 4 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius,, Cinema City Constanța , Cinema City Ploiești , Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș.14. 1,500 de premii “Super Preț la Frappe: 5,45 lei” constând în primirea unui frappe la prețul de 5,45 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București. 
 • 3,000 de premii “ Super Preț la Frappe: 4,25 lei” constând în primirea unui frappe la prețul de 4,25 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium,Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, , Cinema City Constanța , Cinema City Ploiești , Cinema City Afi Ploiești , Cinema City Târgu Mureș. 
 • 2,100 de premii “Super Preț la Milkshake: 5,25 lei” constând în primirea unui milkshake la prețul de 5,25 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București. 
 • 4,800 de premii “Super Preț la Milkshake: 4,25 lei” constând în primirea unui milkshake la prețul de 4,25 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium,Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, , Cinema City Constanța , Cinema City Ploiești , Cinema City Afi Ploiești , Cinema City Târgu Mureș. 
 • 3,000 de premii “Super Preț la Choco Ice: 4.5 lei” constând în primirea unei bauturi choco ice la prețul de 4.5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius,, Cinema City Constanța , Cinema City Ploiești, Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș. 
 • 1,480 de premii “Super Preț la Choco Ice: 5.5 lei” constând în primirea unei bauturi Choco ice la prețul de 5.5 lei în locul prețului afișat la bar. Acest tip de premiu este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Cotroceni și Cinema City Sun Plaza din București. 
 • 2,000 de premii “1 prajitura + 1 prajitura gratis” constând în primirea unei prajituri gratis odata cu achizitionarea unei prajituri din cafenelele Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil este disponibil exclusiv în cinematografele: Cinema City Arad - Atrium, Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Constanța , Cinema City Ploiești , Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș.
 • 7,500 de premii “1 Espresso Gratuit” constând fiecare într-un produs de cafea de tip espresso la cafenelele din incinta cinematografelor Cinema City. Acest tip de premiu este disponibil este disponibil exclusiv în cinematografele Cinema City Arad - Atrium,Cinema City Arad - GTC, Cinema City Bacău, Cinema City Baia Mare, Cinema City Brăila, Cinema City Cluj- Iulius, , Cinema City Constanța , Cinema City Ploiești , Cinema City Afi Ploiești, Cinema City Târgu Mureș. 

Notă: Premiile de la barul și cafeneaua din incinta Cinema City vor fi acordate numai în situația în care câștigătorul lor prezintă de asemenea (la bar sau cafenea) un bilet de cinema împreună cu talonul răzuit. 

Premii acordate de sponsori50.184 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată oferit de Mars România

 • 12,000 de premii constând fiecare într-un baton de ciocolată Snickers, oferit în toate cinematografele Cinema City.  
 • 5,184 de premii constând fiecare într-un baton de Bounty, oferit în toate cinematografele Cinema City.
 • 9,000 de premii constând fiecare într-un produs de ciocolată Twix, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
 • 14.400 premii constând fiecare într-un produs de ciocolată de M&Ms cu arahide, oferit în toate cinematografele Cinema City. 
 • 9.600 premii constând fiecare într-un produs de ciocolată de M&Ms cu ciocolată, toate cinematografele Cinema City .

Acest tip de premiu este valabil în toate cinematografele din rețeaua Cinema City România. 

Acordarea oricărui tip de premiu în baza talonului răzuit se poate face doar dacă persoana care solicită premiul prezintă, împreună cu talonul răzuit, și biletul la film la cumpărarea căruia a fost acordat talonul razuibil.