107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
17
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un scuter electric, 10 perechi de casti Skullcandy, 10 iPod-uri Shuffle si 3 invitatii VIP pentru 1 persoana la cel mai renumit festival de muzica din Romania!

 admin  15.06.2016  Electronice,Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti,Invitatii  2209

concurs FA

Campania promotionala va avea loc in perioada 01.06.2016 - 04.07.2016, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele Carrefour.

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele din gama FA (cu exceptia FA sapun solid), disponibile la vanzare in magazinele / spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele Carrefour, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei, cel putin unul dintre produsele participante si sa pastreze bonul fiscal / factura fiscala primita, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia / acesteia.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in completarea urmatoarelor informatii pe site-ul oficial al campaniei: numarul bonului fiscal / facturii fiscale primit/ primita in urma achizitionarii a cel putin unui produs participant, numele magazinului si numarul de telefon.

Bonul fiscal trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal/factura fiscala care atesta cumpararea a cel putin unui produs participant in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel completat pe website-ul dedicat campaniei.

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

  • 10 x Casti Skullcandy
  • 1 x Scuter Electric cu un design modern Autonomie mai mare de 45 km, Viteza km/h33 km/h, Capacitate baterie 12Ah
  • 10 x Ipod Shuffle 2gb
  • 3 x Invitatii VIP pentru 1 persoana la cel mai renumit festival de muzica din Romania

Acordarea tuturor premiilor se va face prin tragere la sorti, care va avea loc in data de 14.06.2016. La tragerea la sorti vor participa expeditorii tuturor mesajelor valide receptionate in perioada campaniei, respectiv 01.06.2016 – 04.07.2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs FA castiga premii simtetefantastic.ro concurs FA 2016 concurs Carrefour


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail