Acest concurs a expirat în data de 2014-11-07. Vezi concursurile active aici.
Asistentul Turtitor

Promotia este organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in perioada 06.10.2014, ora 12:00:00 – 06.11.2014, ora 23:59:59, ora Romaniei.

In cadrul Promotiei se va acorda un premiu, constand in suma de 500 EURO. Cursul EURO la care se va calcula valoarea premiului este fixat la 1 EURO= 4.4106 RON. Premiul nu poate fi cedat unei alte persoane.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Promotie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  1. Participantul trebuie sa aiba drept de participare;
  2. Inscrierea se va face exclusiv in perioada Promotiei;
  3. Participantul trebuie sa isi creeze cont sau sa se logheze pe www.facebook.com (in cazul in care au deja cont de utilizator) sau pe site-ul Toortitzi, www.fabricade.toortitzi.ro
  4. Sa intre pe pagina de Facebook Toortitzi sau pe site-ul fabricade.toortitzi.ro si sa acceseze aplicatia denumita “Asistentul Turtitor”. 

Pentru a se inscrie in Promotie, Participantul trebuie sa intre pe pagina de Facebook Toortitzi sau pe fabricade.toortitzi.ro, sa-si creeze cont si sa acceseze jocul, in intervalul 06.10.2014 – 06.11.2014.

Jocul consta in turtirea cator mai multi toortitzi. Participantul trebuie sa acumuleze cat mai multe puncte in cadrul unei sesiuni de joc. Un participant poate accesa jocul ori de cate ori doreste.

Pentru a acumula puncte, participantul trebuie sa dea click sau tap, in functie de device-ul pe care il foloseste, pe cat mai multi Toortitzi care apar pe banda de productie. Un Toortitzi turtit reprezinta un punct. In momentul in care un participant nimereste Toortitul de aur, in joc va aparea Manole, care il va ajuta sa turteasca 20 de Toortitzi. Jocul se opreste in momentul in care participantul rateaza 15 toortitzi.

In contul participantului se vor aduna scorurile obtinute in urma jocurilor pe care le-a realizat in perioada campaniei.

In cadrul campaniei se va acorda un premiu, constand in 500 de Euro, celui care reuseste sa turteasca cei mai multi Toortitzi in perioada campaniei.