98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un rucsac si un kit de educatie financiara!

 admin  2018.06.11  Diverse,Trageri la sorti  354

concurs ivonarustem

Vin cu un mic concurs prin care as vrea sa dau unui doritor sau doritoare rucsacul din imagine si documentatia aferenta Scolii de Bani care reprezinta un ghid util pentru a fixa prioritati financiare, bune practici, permitand in acelasi timp si realizarea unei evaluari a starii financiale prezente.

Pentru a participa la concurs sunt necesari doi pasi:

  1. Like paginii de Facebook a blogului.
  2. Un comentariu pe blog, https://ivonarustem.com, in care sa spuneti ce v-ati cumparat din primul salariu, sau daca inca nu lucrati puteti sa scrieti ce ati cumparat din primii bani de buzunar primiti.

Concursul se desfasoara in perioada 11 iunie – 3 iulie 2018, iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti cu random.org si contactat prin email.

Premiul va fi trimis prin posta in tara si predat personal in Bucuresti.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs ivonarustem castiga premii Scolii de BaniNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.