76
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.84
miliarde de lei,
adica

674.839.387,00
RON
11578
concursuri
expirate
34
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un parfum de top, DKNY Be Delicious 100 ml pentru femei!

 admin  2016.05.06  Beauty,Trageri la sorti  2147

concurs Brasty

Luna Mai este aici! Si cu ea concursul pentru un parfum de top, DKNY – Be Delicious 100 ml pentru femei, potrivit pentru vara si nu numai. O aroma in care notele florale impreuna cu cele fructate alcatuiesc o compozitie usor provocatoare si sofisticata, care farmeca cu siguranta pe oricine. La inceput, in parfumul DKNY Be Delicios se simt tonurile puternice de mere verzi si castravete, apoi magnolia ne poarta in inima florala, care are o aroma fermecatoare de tei inflorit.

Pregatitiva pentru vara cu un parfum care se mentine in topul celor mai preferate arome din magazinul nostru! Regula e simpla ca intotdeauna. Este suficient sa raspundeti la intrebare. In cazul in care nu stiti raspunsul, acesta poate fi gasit in paginile magazinului nostru; apoi completati chestionarul scurt, pentru a va putea contacta in cazul in care veti castiga.

Premiul va fi oferit castigatorului in urma tragerii la sorti ale raspunsurilor corecte la intrebare. Fiecare participant poate raspunde la intrebare o singura data. In urma concursului se va acorda premiul urmator:

  • un parfum de top, DKNY Be Delicious 100 ml pentru femei

Castigatorul va fi anuntat prin e-mail dupa evaluarea concursului, cel mai tarziu pana la data de 15.06.2016. Premiul va fi trimis prin curier rapid la adresa castigatorului.

Concursul se defasoara din 01.05.2016 pina la 31.05.2016.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Brasty castiga premii castiga parfum DKNY Be Delicious