101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un mixer vertical Infiny Force HB866A!

 admin  2015.11.10  Trageri la sorti,Electrocasnice  1504

concurs Tefal

Promoția “Concurs Tefal – Tu ce ai găti?” va fi organizată şi se va desfăşura pe pagina de Facebook Tefal Romania, în perioada 09 noiembrie 2015, începand cu ora 12 :00 :00 – 15 noiembrie 2015, pana la ora 23:59:59 inclusiv.

Pentru a participa la promoție un participant trebuie sa posteze un comentariu la postarea din data de 9 noiembrie 2015 în care să răspundă la întrebarea ”Tu ce ai găti cu mixerul vertical Infiny Force?”.

Utilizatorul trebuie să răspundă publicând în nume propriu un mesaj text cu o rețetă ce ar putea fi gătită cu ajutorul mixerului vertical, cu un conținut structurat conform modalității indicate în postarea de concurs, marcată corespunzător.

Utilizatorul nu trebuie să răspundă utilizând un link către o rețetă deja publicată sau o fotografie. Utilizatorii ce vor răspunde în acest fel nu vor fi luați în considerare.

În cadrul promoției va fi acordat un premiu individual prin tragere la sorți prin intermediul site-ului woobox.com constând într-un mixer vertical Infiny Force HB866A.

Tragerea la sorți va avea loc în data de 16 noiembrie 2015 și se va extrage un câștigător și o rezervă. Câștigătorul va fi contactat prin răspuns la propriul comentariu în termen de maxim 1 zi lucrătoare de la data tragerii la sorți.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Tefal castiga premii mixer vertical Infiny ForceNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.