Acest concurs a expirat în data de 2015-11-16. Vezi concursurile active aici.
Tu ce reteta ai pregatit?

Promoția “Concurs Tefal – Tu ce ai găti?” va fi organizată şi se va desfăşura pe pagina de Facebook Tefal Romania, în perioada 09 noiembrie 2015, începand cu ora 12 :00 :00 – 1 5 noiem b rie 2015, pana la ora 23:59:59 inclusiv.

Pentru a participa la promoție un participant trebuie sa posteze un comentariu la postarea din data de 9 noiembrie 2015 în care să răspundă la întrebarea ”Tu ce ai găti cu mixerul vertical Infiny Force?”.

Utilizatorul trebuie să răspundă publicând în nume propriu un mesaj text cu o rețetă ce ar putea fi gătită cu ajutorul mixerului vertical, cu un conținut structurat conform modalității indicate în postarea de concurs, marcată corespunzător.

Utilizatorul nu trebuie să răspundă utilizând un link către o rețetă deja publicată sau o fotografie. Utilizatorii ce vor răspunde în acest fel nu vor fi luați în considerare.

În cadrul promoției va fi acordat un premiu individual prin tragere la sorți prin intermediul site-ului woobox.com constând într-un mixer vertical Infiny Force HB866A.

Tragerea la sorți va avea loc în data de 16 noiembrie 2015 și se va extrage un câștigător și o rezervă. Câștigătorul va fi contactat prin răspuns la propriul comentariu în termen de maxim 1 zi lucrătoare de la data tragerii la sorți.