98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
31
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga un iPhone 8 Plus de 256 GB!

 admin  2017.12.06  Diverse,Telefoane,Trageri la sorti  3025

concurs Porcul Antrefrig

Treaba e foarte simpla. Porcul Antrefrig a disparut din peisaj, asa ca te provocam sa-l gasesti in cele 4 misiuni pe care ti le-am pregatit saptamanal, in fiecare zi de luni.

Da click pe misiune, identifica-l pe Porc si te alegi cu un super iPhone 8 Plus de 256 GB.

A, si inca ceva, daca le arati prietenilor ca esti un detectiv caliFICAT (adica dai share misiunii pe care ai bifat-o cu succes sau aplicatiei), intreaba-i daca iti dau si ei un vot in schimbul unui selfie cu iPhone 8. 

Hai, spor la cautat!

Perioada de desfasurare a campaniei este 04 decembrie - 31 decembrie 2017.

Pentru mai multe detalii, consulta regulamentul oficial complet.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Porcul Antrefrig castiga premii Porcul Antrefrig concurs iPhone 8 Plus castiga iPhone 8 PlusNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.